Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim arra izgul ha tiszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim arra izgul ha tiszta szőr a puncim, hasam, hónaljam, de már elegem van belőle, de nem merem leszedni?

Figyelt kérdés
Nem merem leszedni mert félek hogy megsértődik rám, ígysem találkozunk sokat. Ő arra izgul ha tiszta szőr vagyok de már egy éve növesztem miatta és kényelmetlen, viszket, nem érzem jól magam szőrösen. Nemsokára megyek nődokihoz, addigra szeretném leszedni de félek a pasim reakciójától.
2022. febr. 1. 07:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%
🤮🤮🤮🤮🤮
2022. febr. 1. 07:13
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Te tested, szedd le ha neked így kényelmetlen ha emiatt megsértődik akkor egy 4 éves szintjén van. Én sosem hagynám meg magamon a szőrt sehol más kérésére.
2022. febr. 1. 07:15
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
Nekem is bejön a szőrös nuni (is, de az túlzás h emiatt neked kell szenvedni. Lehetne egyszer így egyszer úgy). De az ilyen mértékű szőrfétis szerintem látens homoszexualitás. Mármint h comb has, hónalj. Mert lássuk be, fekete vastag sürű hosszú szőr nem való egy nő lábára.
2022. febr. 1. 07:17
 4/20 anonim ***** válasza:
16%
Az élet nagy gondjai...
2022. febr. 1. 07:20
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Én meg pont fordítva vagyok, szőrös p*ncit akarok de a pasim csak a csupaszt szereti.. L
2022. febr. 1. 07:20
 6/20 anonim ***** válasza:
57%
Én szőrös típus vagyok,nekem is volt olyan barátom aki ezt szerette,de ő is tudta,hogy vannak szituációk,amikor le kell szedni. A pasiddal van a baj,ha ennyire önző.
2022. febr. 1. 07:29
 7/20 anonim ***** válasza:
55%
Kamus hapsi vagy.
2022. febr. 1. 07:36
 8/20 anonim ***** válasza:
44%
Akkor borotválkozz meg Pistike.
2022. febr. 1. 07:53
 9/20 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem ez igen egyszerű, a nőgyógyászok legnagyobb többsége szerint a szőr leszedése élettani szempontból nem előnyös, és egyébként is divat kérdése. A múlt század kilencvenes éveiig szinte csak a qrvák borotválták a nemiszervüket, sőt, a hatvanas évek előtt a hónaljukat is csak az előadóművészek. Mégsem voltak gusztustalanok a nők, a férfiak pedig egyáltalán nem panaszkodtak emiatt.

A divat viszont olyasmi, ami ellen nem lehet harcolni, értelmes ember nem is kezd bele. A párod értelmes, bele fog egyezni, és a kontroll után egy hónappal már megint szőrös leszel a kedvéért. Mondd el neki, hogy ez a helyzet! (Azt pedig ne is magyarázd, hogy kényelmesebb kétnaponta borotválni, mint csak megmosni, és megtörölni...)

2022. febr. 1. 08:15
 10/20 anonim ***** válasza:
37%

Szőrös punci és a borostás hónalj szerintem is szexi.

De ha neked nem kényelmes akkor vágd le. Volt olyan barátnőm aki azt mondta neki úgy tetszik a szerszámom, ha kopasz és megmondtam neki, hogy akkor csukja be a szemét, nekem így kényelmes. Természetesen ő mindig borotválta a punciját, mert neki az tetszett. Nem csináltunk belőle ügyet, nem emiatt mentünk szét.

2022. febr. 1. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!