Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a kicsi pénisz az egy olyan dolog, amiről az ember nem tehet, de attól még ciki?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 01:35
21/23 anonim válasza:
1es ez jo volt jót nevettem.nagy arc vagy.koszi.oszinten
22/23 anonim válasza:
Ez pontosan így van ahogy a 10es oe írta.nagyon hasonló tapasztalataim vannak.az en önbizalmam sem csak úgy tűnt el,engem sem érdekelt 20eves koromig mi lóg odalent nem is tudtam mekkora.aztan mar annal inkább ahogy a sok negatív kritika jött.es akkor a nőknek nem számít a méret, játékos legyen.vicces
23/23 anonim válasza:
"a nőket evolúció mint férfiak szemszögéből a nagy keblek a termékenység szimbólumai tovább tudja szopat-tani a babát stb."
Nem, nem tudja tovább szoptatni ha nagyobb keblei vannak, mint egy kis mellű nő. Miért tudná?
Egyrészt a tej nem a zsírszövetben termelődik, hanem a mellek mirigyállományában. A mell mérete nem befolyásolja az anyatej mennyiségét. A kisebb mellben is ugyanannyi anyatej képződik egy nap alatt, a különbség annyi, hogy a nagyobb mellek "tároló kapacitása" nagyobb, emiatt egyszerre nagyobb mennyiséget tud szopni a kisbaba, így elég valamivel ritkábban szoptatni.
Azt meg, hogy mennyi ideig tudja szoptatni az anyuka a babát, végképp nem befolyásolja a mellméret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!