Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszintén! Férfiak, meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Férfiak, meddig bírnátok szex nélkül?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást, erős a kapcsolatunk de az elmúlt évek során nagyon gyakran megbántott, amiből az lett, hogy szép lassan szinte képtelenné váltam az együttlétekre. Annyira nem kívánom a szexet, hogy szinte vaginizmus alakult ki nálam. Ha nagy nehezen "bemegy", akkor nagyon fáj, nem csak közben hanem utána még napokig. Régen gyakran "felfáztam" szex után, amit aztán sok óvintézkedéssel sikerült kiküszöbölni, de tavasszal sok év után a covid oltás és egy fájdalmas együttlét után újra volt ilyen problémám. És most annyira szorongok ezen, hogy nehogy előjöjjön újra ez a felfázás, hogy annál inkább nem akarom az együttléteket. Az elmúlt egy évben 3 havonta voltunk együtt, félek, hogy előbb utóbb meg fog csalni. Szeretem őt, nem akarom, hogy emiatt érjen véget. Orális szex bármikor van, de nyilván szüksége van normál együttlétekre is. Viszont azt sem érzem igazságosnak, hogy neki pár perc öröm nekem napokig tartó fájdalommal járjon. Volt már valaki hasonló cipőben? Férfiak véleményére lennék nagyon kíváncsi, hogy ha orális szex gyakran van, lényegében bármikor, akkor is gondolnátok a megcsalásra?

2022. jan. 31. 22:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

Rendszer orál mellett én elég sokáig bírnám. Nekem jelenleg az a problémám, hogy még csók se nagyon van a párommal hiába próbálkozom. Pedig ha szexre kerül a sor mindig élvezi és általában el is élvez, de semmi. Se csók, se szopás, se szex. Kb 2 hetente szex ami abból áll, hogy kutya póz és hello. Így én már elgondolktam...

De ha meglenne a rendszeres közös testikontakt, akkor nem hiszem. Hónapokig simán elfogadnám a csak szopást, ha mondjuk én is nyalhatok.

2022. febr. 8. 10:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Utolsó és te amúgy nyújtasz valamit a párodnak? Figyelmesség, néha meglepi, vacsora, wellness, virág stb? Kiveszed a részed a hazimunkabol/gyereknevelesbol? Boldog melletted?
2022. febr. 8. 11:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Mindent megkap és boldog. Nagyon ritkán van bármi probléma és azt általában megbeszéljük és megoldjuk. A kapcsolatunk minden további része mesebeli kívülről belülről. Úgyhogy igen minden kérdésedre.
2022. febr. 8. 15:14
 24/25 anonim ***** válasza:
1 nap!
2022. febr. 14. 14:22
 25/25 anonim ***** válasza:

17 éve vagyok házas, a nejemmel 4 éve nem szexelünk.

16 hónapja nem ért nő hozzám, mióta a viszonyom véget ért

2022. júl. 25. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!