Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszintén! Férfiak, meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Férfiak, meddig bírnátok szex nélkül?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást, erős a kapcsolatunk de az elmúlt évek során nagyon gyakran megbántott, amiből az lett, hogy szép lassan szinte képtelenné váltam az együttlétekre. Annyira nem kívánom a szexet, hogy szinte vaginizmus alakult ki nálam. Ha nagy nehezen "bemegy", akkor nagyon fáj, nem csak közben hanem utána még napokig. Régen gyakran "felfáztam" szex után, amit aztán sok óvintézkedéssel sikerült kiküszöbölni, de tavasszal sok év után a covid oltás és egy fájdalmas együttlét után újra volt ilyen problémám. És most annyira szorongok ezen, hogy nehogy előjöjjön újra ez a felfázás, hogy annál inkább nem akarom az együttléteket. Az elmúlt egy évben 3 havonta voltunk együtt, félek, hogy előbb utóbb meg fog csalni. Szeretem őt, nem akarom, hogy emiatt érjen véget. Orális szex bármikor van, de nyilván szüksége van normál együttlétekre is. Viszont azt sem érzem igazságosnak, hogy neki pár perc öröm nekem napokig tartó fájdalommal járjon. Volt már valaki hasonló cipőben? Férfiak véleményére lennék nagyon kíváncsi, hogy ha orális szex gyakran van, lényegében bármikor, akkor is gondolnátok a megcsalásra?

2022. jan. 31. 22:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%
Éjfél múlt 1 perccel. Ez romantikus?
2022. febr. 1. 00:01
 12/25 anonim ***** válasza:
61%

Látom csak mentegeted őt, meg kifogásokat keresel. Ki nem szarja le hány éve vagytok együtt? Ha valakire 3 évnél többet baszol el az életedből, akkor már kötelező vele szembedned a következő 50 évben? Nem tudtam, hogy van ilyen szabály. Vagy ha 40 vagy akkor élj boldogtalanul még 40 évet, hisz már öreg vagy változtatni. NINCS ILYEN!

És akkor elmondok neked valamit: volt egy kapcsolatom, igaz nem hosszú, de nagyon szerelmes voltam. Az elején nagyon jó volt a szex, de volt 1-2 csúnya vitánk és utána meg is változott a pasi, féltékenykedett, leribncozott a semmire stb. Tehàt itt is megvan a csúnya beszéd megalázás stb. Nekem is pcos em van. Abban az időszakban folyamatosan bakteriális és gombás fertőzéseim voltak. De nem viccelek, komkrétan ha 1-1 hét volt, amikor jól voltam, lehet sokat mondok. Fájt a szex is. Mikor az elején pár alkalommal így is akarta csinálni és láttam, hogy ő élvezi ezt, pedig tudja, hogy utána napokig sebes lesz ott (nekem volt ilyen is szex után). Na akkor egyre jobban taszított. Persze ez a ragaszkodás és toxikus függőségem megmaradt felé. 'Szerettem' ugye. Rohadt nehéz volt, de egy év után szakítottam vele. Konkrétan után kellett egy kis idő, míg összeszedtem magam, de azóta se volt soha többet ilyen szexuális problémám. Pedig a betegségem nem javult, sőt ami azt illeti most egy éve rosszabb, mint eddig bármikor. De a puncimnak semmi baja.

Kettőnk közt az a különbség, hogy én egy kis taknyos 19 éves voltam akkor, azért maradtam benne ebben a kapcsolatban, te viszont 35-40 évesen se jutottál el arra a szintre mentàlisan, hogy lépj. Azóta se hagytam így megalázni magam többet, pedig voltam utána is szerelmes. Sosem késő, de csak akkor fog menni, ha összeszeded magad és szakemberre is szükséged lesz. Az önbecsülésed konkrétan nulla. Nem szereted és tiszteled magad, emiatt pedig a párod sem teszi ezt.

2022. febr. 1. 00:03
 13/25 anonim ***** válasza:
71%
Ha valakitől olyan szarul érzed magad, hogy már nem szívesen fekszel le vele, azt szereted? Olvasd már el, amit írsz. Én is szerelmes voltam a pasimba 25 évesen, de egyre durvábban bántott meg, verbálisan folyamatosan bántalmazott, így egyre fájdalmasabb lett a szex, közben jöttek ilyen olyan fertőzések, amik mind jelezték, hogy baj van. Hagyd ott ezt az embert és kezdj új életet.
2022. febr. 1. 01:05
 14/25 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen lényegtelen megcsal-e vagy sem. Az igazi kérdés ennél sokkal messzebb mutat. Ha ebbe beleragadsz és életed végén 20-30-x év múlva feltennéd magadnak a kérdést boldog voltál-e mit válaszolnál? Akkor már nem fogsz tudni változtatni, most még igen.
2022. febr. 1. 01:35
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

Én sokáig bírom. Tudnék így élni, ha van orál rendszeresen. Asszem nekem nem nagyon fontos a szex az életben csak egyike a jó dolgoknak.

Csak az zavarna ha valahogy befeszülne ettől a kaocsolat, mert nem az lenne, hogy találunk egy mindkettőnknek jó helyzetet amivel elégedettek vagyunk, hanem csak ezzel így le van tudva,de közben mégsem jó valami. Szóval ha tudnábk ezt úgy, hogy minden szuper akkor nem lépbék félre ezért.

2022. febr. 1. 02:06
 16/25 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy viccesek az itt válaszolók. Szerintük mindenkinek akinek 15 év uán már nem olyan a szex el kellene válni. Szerintetek szüleitek még együtt lennének?
2022. febr. 1. 02:09
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
#16 elég nagy különbség van a között hogy valahol csak ritkul a szex és már nem úgy megy mint húsz évesen meg a között hogy gyakorlatilag megszűnik. Mindaddig nem gond amíg mindkét félnek elég mennyiségben ÉS minőségben is ami van (mivel nem is vágyik többre, jobbra így nincs is hiányérzete ami feszültséget okozna). Az hogy a kérdező fickójának elég-e 3 havonta egy-egy orál meg nem tudjuk így a távolból megmondani. Bár a férfiak 95%-ának nem szokott "elég" lenni, annál intenzívebb szexuális élere vágynának.
2022. febr. 1. 02:18
 18/25 anonim ***** válasza:
20%
#17 de semmi jele nem. volt, hogy nem elég. mégis váljon el a kérdező, mert mi van ha nem :D
2022. febr. 1. 02:25
 19/25 anonim ***** válasza:
82%
Hab15 éve együtt vagyok a feleségemmel, akit szeretek, akkor biztosan nem hagynám el, és nem csalnám meg amiatt, hogy egészségügyi problémái vannak. Támogatnám, kitartanék mellette. Erről szól a házasság. Főleg, hogy orálszex van, tehát nem is vagyok elhanyagolva. Inkább kölcsönössé tenném az orált, hogy ő is elégedett legyen.
2022. febr. 1. 02:28
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

#18-as

Itt már régen nem a szexről van szó, az (vagyis annak hiánya) csak egy tünet. Nem azért szar a kapcsolatuk mert nincs szex, hanem azért nincs szex mert szar a kapcsolat. Megalázza, megbántja, nem támogatja, nem veszi figyelembe a párját ez a férfi. Férfiként mondom, hogy ez bizony szégyen ránk nézve, nem férfias viselkedés.

2022. febr. 1. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!