Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Férfiak, meddig bírnátok szex nélkül?
Látom csak mentegeted őt, meg kifogásokat keresel. Ki nem szarja le hány éve vagytok együtt? Ha valakire 3 évnél többet baszol el az életedből, akkor már kötelező vele szembedned a következő 50 évben? Nem tudtam, hogy van ilyen szabály. Vagy ha 40 vagy akkor élj boldogtalanul még 40 évet, hisz már öreg vagy változtatni. NINCS ILYEN!
És akkor elmondok neked valamit: volt egy kapcsolatom, igaz nem hosszú, de nagyon szerelmes voltam. Az elején nagyon jó volt a szex, de volt 1-2 csúnya vitánk és utána meg is változott a pasi, féltékenykedett, leribncozott a semmire stb. Tehàt itt is megvan a csúnya beszéd megalázás stb. Nekem is pcos em van. Abban az időszakban folyamatosan bakteriális és gombás fertőzéseim voltak. De nem viccelek, komkrétan ha 1-1 hét volt, amikor jól voltam, lehet sokat mondok. Fájt a szex is. Mikor az elején pár alkalommal így is akarta csinálni és láttam, hogy ő élvezi ezt, pedig tudja, hogy utána napokig sebes lesz ott (nekem volt ilyen is szex után). Na akkor egyre jobban taszított. Persze ez a ragaszkodás és toxikus függőségem megmaradt felé. 'Szerettem' ugye. Rohadt nehéz volt, de egy év után szakítottam vele. Konkrétan után kellett egy kis idő, míg összeszedtem magam, de azóta se volt soha többet ilyen szexuális problémám. Pedig a betegségem nem javult, sőt ami azt illeti most egy éve rosszabb, mint eddig bármikor. De a puncimnak semmi baja.
Kettőnk közt az a különbség, hogy én egy kis taknyos 19 éves voltam akkor, azért maradtam benne ebben a kapcsolatban, te viszont 35-40 évesen se jutottál el arra a szintre mentàlisan, hogy lépj. Azóta se hagytam így megalázni magam többet, pedig voltam utána is szerelmes. Sosem késő, de csak akkor fog menni, ha összeszeded magad és szakemberre is szükséged lesz. Az önbecsülésed konkrétan nulla. Nem szereted és tiszteled magad, emiatt pedig a párod sem teszi ezt.
Én sokáig bírom. Tudnék így élni, ha van orál rendszeresen. Asszem nekem nem nagyon fontos a szex az életben csak egyike a jó dolgoknak.
Csak az zavarna ha valahogy befeszülne ettől a kaocsolat, mert nem az lenne, hogy találunk egy mindkettőnknek jó helyzetet amivel elégedettek vagyunk, hanem csak ezzel így le van tudva,de közben mégsem jó valami. Szóval ha tudnábk ezt úgy, hogy minden szuper akkor nem lépbék félre ezért.
#18-as
Itt már régen nem a szexről van szó, az (vagyis annak hiánya) csak egy tünet. Nem azért szar a kapcsolatuk mert nincs szex, hanem azért nincs szex mert szar a kapcsolat. Megalázza, megbántja, nem támogatja, nem veszi figyelembe a párját ez a férfi. Férfiként mondom, hogy ez bizony szégyen ránk nézve, nem férfias viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!