Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az otvenes kolleganom mindig dicser hogy milyen ugyes meg okos vagyok. Vajon bejovok neki ?
Bocsi, de a csaj hazudik:/ ebből pedig arra következtetek, hogy csak mondani akar valamit, hogy felfigyelj rá, magyarul vonzódik hozzád.
Hogy honnan tudom, hogy csak hazudik? Onnan, hogy az egyértelmű, hogy okos az biztos nem vagy:DDD
Egyértelmű h benne lenne ha ilyesmit mond...
Hany eves vagytok? Van sajat lakasod, alberleted esrtleg? (Persze gondolom o egyedul el)
Nemrég volt itt egy kérdés azzal kapcsolatban, hogy a nők miért szeretik húzni a pasik agyát, ha nem is akarnak semmit. Akkor kifejtettem, hogy a férfiak hajlamosak minden apró kedvességet azonnal félreérteni. Itt az élő példa (meg a többi hasonló kérdés), hogy elég, ha egy kolléganő megdicsér, és nemcsak te, de minden férfitársad is egyből úgy gondolja, hogy dugni akar.
Nem azért, de szerintem, ha nem fogadja el a segítséget, egyértelműen nem akar semmit, hiszen akkor lecsapna az alkalomra, hogy közel kerüljön hozzád. Inkább gondolok arra, hogy úgy gondolta, rád fér egy kis biztatás, önbizalomnövelés, vagy szimplán kedves típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!