Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi vesz rá egy szép, csinos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz rá egy szép, csinos, okos lányt hogy prosti legyen és hirdesse magát? Milyen érzés lehet 18 évesen szexelni egy idegen 50 évessel?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 23:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Pénz.
2022. jan. 23. 23:06
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván a pénz, és nem tartom kizártnak azt sem, hogy van az a 0.001% akit pont ez izgat.
2022. jan. 23. 23:07
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván a pénz.

Amúgy meg nem tudom mi bajod az 50 körüli pasikkal, ebben a korban még nincs semmi bajuk, bőven tudnak alakítani az ágyban is. Nem mellesleg legröbb esetben sokkal udvariasabbak, figyelmesebbek és elkényeztetnek, nem úgy mint egy huszonéves kis kuki. Van egy ismerősöm, aki szintén prosti lett, bár ő már 23 éves. Jelenleg egy 60 körüli sugardaddyje van. Láttam képet róluk, teljesen jól néz ki a pasas, 10-15 évet tuti letagadhatna.

Nem azt mondom, hogy támogatom ezt az életformát, csak azt, hogy szerintem sok 50es pasival nincsen semmi gond és sokszor vonzóbbak személyiségben, mint a fiatalok.

N

2022. jan. 23. 23:16
 4/19 anonim ***** válasza:
79%

A penz miatt csinaljak mert kell a tanulmanyaikra. Azon kivul eleg jo eletszinvonalat tudnak maguknak biztositani keves munkaval.

Ha 3 orat "dolgoznak" egy nap akkor siman megkeresnek 60 ezret akkor is ha senki nem ker semmi extrat.

2022. jan. 23. 23:38
 5/19 anonim ***** válasza:
57%

Az egyetem nagyon drága.

Egy ismerősöm elég jól keres, plusz örökölt is pár milliót és mondta, hogy ritkán (nagyon egy filléres ember amugy) ekszokott menni egy ilyen huszonéves full szexbomba kiscsajhoz, azt hiszem 1 órára kér tőle 50 ezer Ft-ot és az egyetemi tanulmányaira kell a pénz a csajnak plusz az apja egyfajta befolyásos ember a bűnmegelőzésnél és ha kitudódna, hogy hogyan tudott leszakadni a családról, meg saját lábon állni, fizetni az egyetemet...hát kitérne a hitéből szerencsétlen apuka.

2022. jan. 23. 23:47
 6/19 Missi_Key ***** válasza:
82%
hát figyelj. diplomásként a kezdő fizum 160 volt /hónap. itt már olvastam olyan kérdést hogy luxusprosti mennyit keres.. valami 200/nap volt.
2022. jan. 24. 02:40
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Rossz családi háttér, erőszakos, zsarnoki apával.
2022. jan. 24. 07:44
 8/19 anonim ***** válasza:
27%
Hidd el, több mint 0,01% élvezi is amit csinál. Meg van egy olyan réteg, akiket a strici beszél rá.
2022. jan. 24. 08:11
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
Lelki sérülések.
2022. jan. 24. 08:23
 10/19 anonim ***** válasza:
58%
Elolvastam a válaszokat is, de csak és kizárólag csak a pénz még nem döntő. Aki ezt hosszabb távon csinálja az élvezi is. Aki mást mond az hazudik.
2022. jan. 24. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!