Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolják itt a borzalmasan okos férfiak hogy a női libidó végtelen?
Nekem éppenséggel 0 24ben áll és szeretek is szexelni úgyhogy ilyen lányt szoktam keresni de ez elég ritka
21F
"Mert lószart se tudnak a női testről és vágyakról. Innentől kezdve nem kell meglepődni semmin:)"
Mit kéne tudni a női testről? Annyira tökéletesnek érzitek magatokat, holott csak a nagy elvárások vannak, teljesítmény meg nulla. Amit utál az egyik nő, azt imádja a másik, és fordítva, ennyit a női test ismeretéről.
#4: Na megjött a tipikus gyk-s frusztrált komplexusos pasas, aki nem jut nőhöz:D a nők adjanak le a minimális igényeikből is, hogy te meg tudj felelni nekik 0 energiabefektetéssel:D jópofa. Amennyire én látom a nők többségénél pont hogy a béka segge alatt van a léc, ami igen szomorú. Pont hogy többet kéne elvárniuk a férfiaktól, mert a többségetek az alapvető elvárásokat se tudja megugrani.
Mellesleg a pasik legalább harmada meg se találja a csiklót. Az pedig amennyire en tudom, kb mindenkinek ugyanarra van:) úgyhogy így magyarázzál arról, hogy minden nő más:)
5ös
Látod, ez a gond veled is. Te is úgy látod, hogy nektek alanyi jogon jár a szex, és nektek kell mutasson a pasi valamit, fordítva nem... De nem szeretném tovább folytatni ezt a témát...
szerintem senki nem gondolja ezt.
tapasztalt férfiak pontosan tudják, hogy 8-10 év után a nők pofavágó kelletlenek lesznek és kb koncentrálni kell, hogy a kötelező heti 1nél ne lankadjon bele a férfi ember.
Nem a "borzalmasan okos férfiak" hanem a tapasztalatlan gyerekes kisfiúk gondolják, pont.
A női libidó egyén- s legfőképpen partnerfüggő. Huszonévesen (de jó volt fiatalnak lenni) az akkori PÁROMMAL szinte mást se csináltunk egész nap, az alkalmi légyottokban meg 1-2 "menet" és nem volt többhez ihlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!