Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az okos fiúk szexinek számítanak?
Figyelt kérdés
Én a felső 1%-ba tartozom...2021. nov. 28. 20:30
2/10 anonim válasza:
Az intelligencia vonzó, de sajnos nem ez az egyetlen faktor. Ha testileg nem jön be, vagy nem olyan a személyisége, érdeklődése, akkor felőlem lehet első számú zseni, akkor sem járnék vele. (Megjegyzem jártam egy ilyennel, aki atyaúristennek gondolta magát, mert kb. zseninek számít, de érzelmi intelligencia, empátia nuku volt, és elvárta volna szerintem, hogy a lába nyomát is imádjam. Soha többet hozzá hasonlóval nem kezdenék.)
3/10 anonim válasza:
Sajnos az átlag feletti intelligencia inkább hátrány, mint előny.
A túlságosan okos emberek nagyon gyakran felsőbbrendűnek érzik magukat, és átlag alatti érzelmi intelligenciával rendelkeznek.
Én sem vagyok buta, de messziről kerülöm az ilyen férfiakat.
4/10 anonim válasza:
aki ilyet kérdez az egyértelmű, hogy nem elég intelligens, szóval öngól kisfiú :D
5/10 anonim válasza:
A felső 1% nem ezen az oldalon vesztegeti az idejét...
6/10 anonim válasza:
A nők nem nagyon szeretik, ha hamar átlátják a kisded játékaikat/játszmáikat, manipulációs technikáikat. Az iq-s férfiak hamarabb észrevehetik az ilyesmit, ezért a kapcsolat nem lesz hosszú életű.
7/10 anonim válasza:
Alapvetően ha művelt egy számomra kedves témakörben, az vonzó, de ennyi. Attól, hogy valakinek magasabb IQ-ja van, vagy jobb volt matekból, még egy fikarcnyit se lesz vonzóbb, miért lenne?
8/10 anonim válasza:
Saját tapasztalatom alapján nem tartják szexinek :)
9/10 BringaManó válasza:
Nem mindegy, hogy _általában_ a lányoknál, az okos fiúk szexinek számítanak-e?
Nyilván van, akinél igen, te keress olyat. :-)
Ha az 1%-ba tartozol, és "hasonló a hasonlónak örül", akkor nyilván nem széles a választék egy átlagos "merítésben", de ha megfelelő társaságba mész, akkor nyilván lesz kivel ismerkedni. (Neked találták ki a Mensát, bár ha "1%-os" vagy, akkor ezt bizonyára úgyis tudod. :-)
10/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hogyan nyilvánul meg, hogy okos. A "felső 1%-ba tartozom" intő jel inkább nekem, egyetértek a 3-as válaszolóval, az ilyen esetekben hátrány. Viszont ha nem felsőbbrendűségben, okoskodásban nyilvánul meg, akkor nekem nagyon nagy gyengém az intelligencia. Egyetemi oktatóknál szoktam észrevenni például, hogy jó megjelenés + intelligencia milyen vonzóvá tesz egy "átlagos" (nem rossz értelemben, csak mondjuk ránézésre nem egy Brad Pitt) férfit. Kellenek hozzá más dolgok, önmagában nem szexi az okosság, inkább úgy kell ezt érteni, hogy van egy férfi, első ránézésre is magabiztos kisugárzás, igényes külső, aztán elkezd oktatni és tök jó fej, vicces, jó hozzáállása van a dolgokhoz és az emberekhez, egyszóval szimpi pasi. Itt jön be, hogy amúgy brutál okos, elmélyülten és komplexen is (át)látja a dolgokat, nagyon érdekesen tanít, gondolkodásra ösztönöz. Az előbbi körülmények mellett ez számomra elképesztően vonzóvá teszi, nem ütközne nagy akadályba, ha le akarná beszélni rólam a bugyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!