Lányok! Bajnak/akadálynak számítana ez az ismerkedésben?
Általában az intelligens, érett emberek társaságát kedvelem, mivel én is érettebb gondolkodással rendelkezek. Ez általában segít abban, hogy az emberek problémáit meghallgatom és jó tanácsot adok nekik, ez azért van mert más szemszögből figyelek dolgokat, és filozofikus gondolkodással bírok. Humoros is tudok lenni, de nem nagyon vagyok szociális alkat, így nagyon keveset járok ki, vagy más társaságokba, ezértis lehetek magányos. Az intelligens, okos, határozott lányok közelségétkedvelem, másokkal inkább csak szót váltok ( ne nézzetek sznobnak ezért). Bajnak számítana ez az ismerkedésben, illetve a mai, fiatal generációban?
16/F
Szimpatikus a személyiseged ezen része, de még biztosan van sok oldalad. Az önbizalmad talán nem elég nagy, de ami mégfontosabb,az a határozottság. Egy maga iztos fiú/férfi mellett, (nem feltétlenül szinonima az önbizalommal remdelkezővel) én is annak érezném magam. Nőnek. Vagy legalábbis nem kislánynak. De mivel felmerült benned, hogy ez esetleg nem megnyerő, két okát vélem felfedezni:
1.: rossz körökben mozogsz. Mondhatni nem egy súlycsoport. Ez esetben (mondanom sem kell) ismerkedj. Akárhol. Olvasóklub, iskola, szakkör, bárhol.
2.: van valami olyan hibád, ami riasztja a másik nemet. Mennyire ismered önmagad? Hogyha nem az első lehetőség a befutó, akkor erre úgy tűnik a válasz az, hogy nem eléggé. Pedig (most újat mondok) ez rendkívül fontos.
13L
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Önbizalmam ténylegesen nem nagy, nem is nagyon járok közösségekbe. Jó tanulónak mondhatom magam, sok időt szánok erre. Magabiztosnak, inkább határozottnak is mondhatom magam, mert van egy életcélom, amit el szeretnék érni, de a gyenge érzelmi intelligenciám sokszor megrendít ebben ( minden ostoba megjegyzést, véleményt túlgondolok, ezen próbálok változtatni). Külső alapján, inkább átlagos vagyok (mások szerint), bár én nem tudom elfogadni magam. Próbálok változtatni ezen a túlbonyolításon, de nehezen megy.
A felsoroltak mind pozitív tulajdonságok, nincs velük semmi baj, sőt jobb lenne ha több hasonló pasi lenne a világon.
Az ismerkedést valószínüleg okoz majd némi nehézséget, főleg a 10-enéves korosztálynál. De idővel szerintem egyre könyebb lesz, ahogy a korodbeli lányokis komolyodnak... De azért ne csüggedj, mert akár szerencséd is lehet. a 16 évesek között is vannak filozofikusabb, komolyabb lányok, csak meg kell őket találni. Sok sikert.
Nem vagy érdekes. Nem keresed a másik nem társaságát, hanem várod, hogy az találjon meg téged. És mondhatod, hogy ez nem teljesen így van, pedig de.
És hogy miért nem vagy érdekes? Mert mennyiben hasonlítasz a mai korosztályodhoz ezzel a számodra kitüntetett jelentőségű személyiségjegyeddel? A többség az élvezni szeretné az életet. A hedonizmus, a exploráció a fontos és nem a gondolkodás ennyi idősen. Lehet valaki iszákos, bármilyen szerfüggő, nagyon lumpolós, rossz tanuló, ettől még számodra lehet, hogy rendkívül karakteres és szimpatikus ember. Viszont sosem fogod megismerni, mert nem keresed az "ilyenek" társaságát és mi tagadás, ők sem a tiéd, hiszen azt sugárzod kifelé, hogy egy visszahúzódó, antiszocális, elvarázsolt fiú vagy, ami nem kecsegtet semmi izgalommal. És úgy ahogy te is gondolsz róluk valamit, amiért nem keresed a társaságukat, ők is ugyan ezt csinálják.
A sült galambok pedig nem repkednek. Ha nem vagy sztár, akkor nem fogják keresni a társaságodat, lehetsz bármekkora jelenség.
Igen, a 9.-nek igaza van, elismerem. Nem repülnek sült galambok, antiszociális, visszahúzódó, sznob vagyok, megpróbálok változtatni, de nem lehet. Nem tudok a gondolataimtól menekülni, nem tudok leállni, nem tudok hedonista lenni, mert az káros a jövőmre, amit egyedül, (remélhetőleg, de nem biztos) sok pénzzel élek le. Sajnos a magamfajta fiatalkorú, gondolkodónak mondható embereknek ez jutott: vagy élsz több szociális életet és így sok jövőt befolyásoló tevékenységről lemondasz, vagy tanulsz bolondulásig a karrier érdekében, de magányos vagy.
Remélem nincs igazam, de kételkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!