Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha béna vagyok az...

Mit tegyek, ha béna vagyok az ismerkedésben? 18L

Figyelt kérdés

Ha kérdeznek, akkor gyakran nem jut eszembe semmi válasz, és nem mondok semmit... Egyszerűen nem szólalok meg! :D Ha pedig mégis tudok válaszolni, akkor tök kínos az egész, tömören fogalmazok, elváltozik, remeg a hangom.

Jó lenne, ha nem átkoznám magam minden egyes fiúkkal folytatott beszélgetés után magamat, hogy ne legyek ilyen szerencsétlen?

2014. ápr. 28. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
el kell lazulni, fel kell oldódni, egy kis joint, vagy egy pár feles :D
2014. ápr. 28. 13:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez hétköznapokon nem megoldható. És nem is egészséges, úgyhogy hanyagolnám.
2014. ápr. 28. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Betépve nekem elég nehéz lenne ismerkednem.. Én is hasonló képen vagyok, de ha sok mindenben egyezünk akkor nem igazán van ilyen.:D
2014. ápr. 28. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor ismerkedj az interneten. Azon belül is... velem.
2014. ápr. 28. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
egy dolog hiányzik belőled, az a magabiztosság! ha nem megy akkor beszélgess sokat neten, próbálgasd határaidat mindenféle téren és majd a pasik által kapott visszajelzés ad egy kis önbizalmat ami a való életben nagyon jól fog jönni!
2014. ápr. 28. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Aki igazán megértő, az elnézi neked az ilyen dolgokat, nem nevet ki, hanem együtt érez veled! :)

Ha 8 év nem zavar, én szívesen megismernélek! :)

26/F

2014. ápr. 28. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Szociális fóbiád van?
2014. ápr. 28. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Járj többet fiúk közé, különösebb elvárás nélkül, neten is lehet beszélgetés szintjén ismerkedni (amikor én voltam 16-18, akkor a chat-oldalak mentek, főleg a trefort, ezek most is léteznek, bár az MSN és a facebook-korszak átalakította a piacot :-)), szokd meg, hogy beszélgetsz fiúkkal.

Ha később akarsz valamit egy fiútól, ettől még fogsz izgulni, de kicsit segít. És sokadik randi vagy hasonló után már épp csak annyira fogsz izgulni, amennyire még feltétlen szükséges is.

2014. ápr. 28. 16:02
 9/9 anonim válasza:
Vicces, én a suliban sokat vagyok fiúk közt, mégis aki tetszik, pont azzal nem tudok normálisan beszélgetni, teljesen ugyanaz történik, mint amit leírtál..: )
2014. jún. 13. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!