Én nagyon adok a kinézetemre, mindig igényesen öltözködöm, passzolnak a színek, stb, ezért elvárom, hogy a leendő párom is legalább egy kis figyelmet fordítson erre.
Viszont randiztam egy tényleg belsőleg tökéletes sráccal, de stílusa az nulla. Tipikus béna ruhák, olyan anyucipicifia-feeling.
Nincs pénze új ruhatárra, én viszont így nem akarnék összejönni vele, ez a szememben igénytelenség..
Nagynak nem feltétlenül nagy, maximum furcsa. Ha te így érzed, az a te dolgod, de annyit megjegyzem, hogy az öltözködésén hamarabb tud az ember változtatni, mint a viselkedésén...
2014. márc. 11. 12:56
2/29 anonim válasza:
A stíluson bármikor változtathat, de ha belsőleg tökéletes azt nem szabad elszalasztani.
2014. márc. 11. 12:59
3/29 A kérdező kommentje:
Cikinek érzek mutatkozni vele egyáltalán..
2014. márc. 11. 13:00
4/29 Noydra válasza:
1.nél a pont.
Kezdj el járni vele, sokat fog változni, hidd el.
2014. márc. 11. 13:02
5/29 anonim válasza:
Annyira tökéletes mégsem lehet "belsőleg", ha veled szeretne járni.
2014. márc. 11. 13:04
6/29 anonim válasza:
a kérdező nem igénytelen, csak nincs jó stílusa. Te viszont rohadtul felszínes vagy kérdező! Ha nekem tetszik egy lány, akkor melegítőben és kinyúlt pólóban is tetszik. Arról nem is beszélve, hogy melletted nagy eséllyel kikupálódna ilyen téren, de gondolom megdolgozni ezért lusta vagy. Tudod mit? Keress egy hozzád hasonlóan nulla belső értékkel, de jó külsővel rendelkező bájgúnárt. A srác nálad sokkal jobbat érdemel.
Persze, csak mert elvárok egy alapfokú igényességet, már egyből felszínes vagyok. Gratulálok! Pont én röhögnék pofán egy bájgúnárt, ha leszólítana egy olyan díszbzi.
Csak abban se vagyok biztos, hogy mellettem kikupálódna. 2-3 számmal nagyobb, lógó ruhák, amiket 40-50 évesek hordanak.. Szörnyen néz ki tényleg..
2014. márc. 11. 13:25
9/29 anonim válasza:
Ó a divat mindenek felett, a többi meg mehet a levesbe, kár dumálni kedves kérdező! Csak önigazolást jöttél keresni ide. Bocsi de nem fogom azt írni, hogy hú szegény gyerek milyen igénytelen meg nyomorék, csak azért mert nem a te igényeid szerint öltözik. Arról nem is beszélve, hogy a negyven-ötven éves korosztály klasszisokkal kultúráltabban öltözködik, mint a mai piperkőc csilli-villi húszasok, szóval nem kellene őket leszólni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!