Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Béna stílusú, de kedves srác?

Béna stílusú, de kedves srác?

Figyelt kérdés

Én nagyon adok a kinézetemre, mindig igényesen öltözködöm, passzolnak a színek, stb, ezért elvárom, hogy a leendő párom is legalább egy kis figyelmet fordítson erre.

Viszont randiztam egy tényleg belsőleg tökéletes sráccal, de stílusa az nulla. Tipikus béna ruhák, olyan anyucipicifia-feeling.

Nincs pénze új ruhatárra, én viszont így nem akarnék összejönni vele, ez a szememben igénytelenség..

Túl nagy az elvárásom?

2014. márc. 11. 12:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy ?
2014. márc. 11. 14:00
 22/29 A kérdező kommentje:

20 vagyok.

Oké, nem fülzsír volt, hanem bőrdarabok, de ne már.. A szája büdös volt, órák óta nem ivott, rágó sehol..

2014. márc. 11. 14:01
 23/29 anonim ***** válasza:
Nagyon sok a negatívum, értelek már.. szerintem hagyd akkor.
2014. márc. 11. 14:04
 24/29 anonim válasza:
Neee, büdi szájat neeeee. Az még sok év után is gáz... szegény akkor tényleg full igénytelen. Nem pálya. Én is cikinek érezném vele mutatkozni. Ez meg tapasztalat: ha egy pasit a saját igényeid szerint formálsz, akkor torzulhat a férfi-nő kapcsolat jellege is. Óvatosan ezzel. Mindenképp tisztább ügy olyannal kezdeni, aki megfog abban a formában, ahogy van.
2014. márc. 11. 14:12
 25/29 anonim ***** válasza:

Eleinte csak a ruhákról volt szó... Ez most már puszta ápolatlanság, ami nem a pénzen múlik. Fordított esetben én is hagynám a csudába. Aki ennyire igénytelen, azt lehetetlen megváltoztatni és ha a kedvedért ennyire "megtisztította" magát, akkor milyen lehet, ha elhagyja magát?

A büdös szájon fogmosással és a fogkő leveretésével lehet segíteni, mondd meg neki. :3

Ha csak az öltözködésen lenne a hangsúly, arra még azt mondtam volna, hogy járj vele és menjetek el együtt vásárolni...

Off:

Én 26 vagyok és csak pár ősz hajszálam van. Nem akarsz ismerkedni? :D

2014. márc. 11. 14:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Valahol én is meg tudom érteni a Kérdezőt.

Van az a szint, amit magától elvár az ember, alapjáraton a másiktól is ezt várja el.

Van amiben tud kompromisszumot kötni, van amiben nem.

Ez mindenkinél más, és bár a közléssel ("béna ruhák, anyucipicifia") nem feltétlenül értek egyet Kérdező, ha neked ciki utcára kimenni vele, és energiát sem szeretnél a "tanításába" fektetni, akkor még most mondd meg ezt neki.

Bár vélhetően te leszel a "pénzéhes sarki lány", de ezt ereszd el a füled mellett.

2014. márc. 11. 14:31
 27/29 anonim ***** válasza:
Rengeteg ember van, aki szt a nőnek ne legyenek igényei. Jézusom. Teljesen megértelek, bár lehet, neked már az én párom is felejtős lenne, mert elég konzervatív stílusú, nem éppen divatos és páran öregesnek is mondják az öltözködését :D. De van az a szint, ami alatt simán igénytelenség és lehet javítani is rajta. Volt olyan srác, akit bottal sem piszkáltam volna meg. Nem vagyok tökéletes, de pontosan, ha adok magamra, elvárom, hogy a másik is törődjön magával. Próbálkozott nálam is be ilyen 15 éves kibolyhosodott termopulcsit, 20+ évesen ilyen 11-12 éves korából rámaradt túl rövid gyermeteg reklámpólót, tiszta dzsuva, letaposott böhöm edzőcsukát hordó emberke (rosszabb esetben kirohadt foggal, totál zsíros hajjal, kulcskarikára hajazó sufnifülbevalóval). Azért egy nem mélyszegény embernek simán van arra pénze, hogy klasszikus, színben passzoló darabokat vegyen fel minimum, rendesen mossa a fogát, haját, tegyen fel dezodort.
2014. márc. 11. 15:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Tudod cicám az a baj, hogy jól bevetted te is az agymosást, amit az RTL Klubon látsz. A reklámok(facebookon is), a trendi srácok a reggeli műsorban, trendi srácok a moriligetben. Teljesen átmosták a fiatalok (főleg a vásárlós pics*k) igényes öltözködésről alkotott képét. Nehogymár te mond meg, hogy mi az igényes, szerintem így kép nélkül veszett fejsze nyele az egész topic. Szintén divatos, az anyucipicifia megnevezés, a kevésbbé rámenős, esetleg konzervatív nevelésben részesült fiatal srácokra. Nem mindenkinek Woodstockban nőttek fel az ősei, és lehet, hogy sokkal kényelmesebb a srácnak a kötött pulcsi október végén, mint neked a mélydekoltázsos b*sszmeg-inged(amiből amúgy kilógnak a hurkáid) ugyanebben az időben. Gondolkozz egy picit, hogy mi szükséges ahhoz, hogy két ember szeresse egymást, és ha rájöttél, gyere vissza egy epres milkával, mert azt szeretem!
2014. júl. 27. 03:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Konzervatív nevelésben részesültünk mi is a húgommal, és nem is a 90-es években születtünk, mégis anyám cseszett le minket először, ha meglátta, hogy mondjuk lukas zoknit vagy foltos nadrágot akarunk felvenni utcára gyerekként. Ez igényesség, nem agymosottság...
2014. júl. 27. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!