Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Béna stílusú, de kedves srác?

Béna stílusú, de kedves srác?

Figyelt kérdés

Én nagyon adok a kinézetemre, mindig igényesen öltözködöm, passzolnak a színek, stb, ezért elvárom, hogy a leendő párom is legalább egy kis figyelmet fordítson erre.

Viszont randiztam egy tényleg belsőleg tökéletes sráccal, de stílusa az nulla. Tipikus béna ruhák, olyan anyucipicifia-feeling.

Nincs pénze új ruhatárra, én viszont így nem akarnék összejönni vele, ez a szememben igénytelenség..

Túl nagy az elvárásom?

2014. márc. 11. 12:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

És mondom a tipikus anyucipicifia kinézetűekről beszélek, akiknek 0 stílusa van, tipikus gyökér ruhákban járnak...

Lófsz sem beszélt itt divatról.

2014. márc. 11. 13:36
 12/29 anonim ***** válasza:
Ha így beszélsz, szerintem tényleg hagyd a csudába. Megértem, ha elvársz némi igényességet, szerintem is alap dolog, na de ha ilyen stílusban teszed, jobb annak a szerencsétlen fickónak nélküled.
2014. márc. 11. 13:42
 13/29 A kérdező kommentje:

????

Ott voltál amikor beszéltem vele?

2014. márc. 11. 13:42
 14/29 anonim ***** válasza:

Igaza volt annak, aki azt írta, hogy önigazolásért jöttél csak ide. Most pedig ideges vagy, mert nem kaptad meg. Sőt, teljesen az ellenkezőjét kaptad meg több embertől is, tehát mégiscsak lehet, hogy TE vagy a hibás, nem az a szerencsétlen fiú ?

Nem gondolod, hogy Ő sem úgy öltözne, ahogy, csak nem teheti meg ? :)

Ezeket nőként írom :)

2014. márc. 11. 13:43
 15/29 anonim válasza:
Értelek is meg nem is. Én is randiztam már olyan sráccal, akinek a személyisége nagyon is rendben lett volna, de megjelent bőrkabátban, hozzá farmer béna szabással, túraszandálban zoknival. Hát nem jöttünk össze. Később jól bejött a cége, tele lett lével, talált is egy nálam sokkal dögösebb lányt, de a drága és menő cuccaikhoz akkor sem adtak stìlust, szóval jól ki tudnak nézni, de bìrom őket őszintén!! És hogy én se kerülhessem el a karmámat, a számomra abszolút tökéletes pasi, akivel évek óta együtt élek, nem képes visszarakatni a letört fogát... stìlusra hibátlan, mindig nagyon odafigyel, csak engem ez a mai napig zavar egy kicsit, de nyilván nem marad ìgy örökre. Gondold át, mennyire és milyen téren vagy rugalmas és mi az amiből nem engedsz. Engem pl a letört foga kevésbé zavar, mint ha nem tudna rendesen felöltözni, ami pedig egyáltalán nem pénz kérdése (angol turi pl...). De van, aki szerint meg az az igénytelenség netovábbja, ha nem tökéletes a fogsor, de nem gáz ha paradicsommadárnak néz ki.
2014. márc. 11. 13:45
 16/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne engedd maga felhúzni, valóban félreérthetően fogalmaztál. Először én is majdnem rád húztam, hogy felszínes vagy, utána esett le, hogy nem arról van szó, hogy nem menő a ruhatára, hanem, hogy nem ad a külsejére.

Viszont továbbra is fenntartom, hogy ezen lehet változtatni. Ellenben ha cikinek érzed, akkor nem is vonzódsz hozzá. Ha azon gondolkodsz, milyen lenne az utcán végigvonulni vele, akkor nem téma szerintem.

Én is ilyen voltam, magasról leszartam az öltözködést, a páromat mégsem riasztotta el. Apránként azért rávezetett arra, hogy van, ami jobban állna, azóta sokkal igényesebben nézek ki, mióta vele vagyok. Ennyi.

2014. márc. 11. 13:50
 17/29 A kérdező kommentje:

Miért lennék ideges? Mert anonim fórumon ezt vagy azt írnak? Nemááár:D

De engem felszínesnek nevezni? Pont engem?? Aki 4-5 hónapig ismerkedik valakivel, mielőtt egyáltalán csókolózásra kerülne sor? A felszínesség meg az igényesség elvárása baromira különböző téma.

Nem azt várom el, hogy Gucci ruhákban mászkáljon, vagy drága órája legyen, hanem azt, hogy ne nézzen ki úgy, mint egy lelakott idős ember. Ha én fordítok arra időt, energiát, hogy normálisan nézzek ki, akkor ezt a másiktól is elvárom.

Ahogyan azt is, hogy a rossz fogát megcsináltassa. Én is megcsináltatom, ha baj van vele. Másrészt egészségügyi probléma is, de mindegy nem ez a téma, csak a fogas téma miatt írtam.

2014. márc. 11. 13:50
 18/29 A kérdező kommentje:

Csak így, hogy egyszerűen egy csókig sem tudunk eljutni, hogyan változtathatnék az öltözködésén? Sehogy. Így meg szinte taszít..

De most, hogy mondod, lehet, hogy más dolgokban is igénytelen. Egyáltalán nem érdekli, hogy néz ki. 25 évesről van szó amúgy, olyan ősz volt a haja, mint egy öregnek. "Miattam" befestette. Most utolsó találkozáskor feltűnt, hogy hámlik szinte a fél arca, a füle is belül. Ott voltak a kis bőrdarabok benne, fúj... Azt mondta, olyan szokott lenni, de még nem volt orvosnál, nem is csinál vele semmit.

Ha én képes vagyok folyamatosan kenegetni az ekcémámat, akkor ?!?!?

2014. márc. 11. 13:53
 19/29 A kérdező kommentje:

Jaj és amin nagyon kiakadtam legutóbb.. Mondtam neki, hogy még észre sem vettem, hogy hámlik az arcod, meg a füled is belül. Erre az volt a válasza, hogy pedig a mai találkozás miatt ki is tisztítottam.

:OO

2014. márc. 11. 13:55
 20/29 anonim válasza:
15 voltam. Helyesbìtek ìgy: totál igénytelen. Nálam felejtős lenne. "Koszos" füllel, ne viccelődjünk már. Mi ehhez képest egy letört fog? Jesszus! Büdös nem volt? :)
2014. márc. 11. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!