Egy béna önbizalomhiányos fiú vagyok, egy szánalom. Hogy szerezzek egy kedves, megértő barátnőt?
Szia:)
Először is ne foglalkozz a sértésekkel.:)
Tegyél ki célokat magad elé. A lányokat ne megszerzendőnek tekintsd, mint egy komoly kihívást, hanem társnak, szimpla emberi lénynek, olyat keress, akivel nem félsz beszélgetni. És igen, menj társaságba, ismerkedj emberekkel, minél többel, nagyon növeli az önbizalmat, én tanúsíthatom. Még az emberek szemébe se mertem nézni pár éve, most meg szinte bárkivel szóba állok. ( persze nem mindenkivel:D) De egy fiút simán leszólítanék:)
Tanácsolom még, hogy foglalkozz a külsőddel. Nálunk lányoknál jó pont az ápoltság, látni, hogy valaki edzi magát, törekedik arra, hogy jól nézzen ki, tesz a dolgokért. Persze a stílus sem mind1, mindenkinek más jön be, de van egy átfogó stílus, ami a nagyobb rétegnek bejön. Ne legyél nagyon laza, de túl udvarias se.
Ha bejön egy lány, szedd össze magad, és úgy menj oda hozzá, ahogy egy lányhoz szokás! Én szurkolok neked, remélem sikerül önbizalmat fejlesztened, ha segíthetek, írj nyugodtan! L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!