Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy béna önbizalomhiányos fiú...

Egy béna önbizalomhiányos fiú vagyok, egy szánalom. Hogy szerezzek egy kedves, megértő barátnőt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, legalábbis ezt még senki nem vágta a fejemhez, és szerintem se. 180cm magas vagyok és 62kg szóval elég vékony. 17/f

2014. márc. 26. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy olyan dolog, hogy amíg nem tudsz feloldódni lányok közt, nem fog menni. Ahhoz pedig az kell, hogy sokat légy lányok társaságában, és fogadd el önmagad.
2014. márc. 26. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Kezdetnek zárd be a böngésződet. Mert itt a GYK-n csak egy önbizalom hiányos, szánalmas csajt fogsz magad mellé találni, aki fél életedet elviszi, és kb még találkozni sem fogsz vele. :D
2014. márc. 26. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Ne legyél béna, önbizalom hiányos, szánalmas gyerek! Kezdj el egy normális étrendet és kezdj mellé gyúrni vagy sportolni! Hajrá! 1 év múlva lesz kedves barátnőd.
2014. márc. 26. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
kitenyésztesz egy humanoid fajt amiben benne az ami hiányzik a homo sapiens sapiensbpől: kedvesség és megértés
2014. márc. 26. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szóval pótmamát szeretnél?
2014. márc. 26. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia:)

Először is ne foglalkozz a sértésekkel.:)

Tegyél ki célokat magad elé. A lányokat ne megszerzendőnek tekintsd, mint egy komoly kihívást, hanem társnak, szimpla emberi lénynek, olyat keress, akivel nem félsz beszélgetni. És igen, menj társaságba, ismerkedj emberekkel, minél többel, nagyon növeli az önbizalmat, én tanúsíthatom. Még az emberek szemébe se mertem nézni pár éve, most meg szinte bárkivel szóba állok. ( persze nem mindenkivel:D) De egy fiút simán leszólítanék:)

Tanácsolom még, hogy foglalkozz a külsőddel. Nálunk lányoknál jó pont az ápoltság, látni, hogy valaki edzi magát, törekedik arra, hogy jól nézzen ki, tesz a dolgokért. Persze a stílus sem mind1, mindenkinek más jön be, de van egy átfogó stílus, ami a nagyobb rétegnek bejön. Ne legyél nagyon laza, de túl udvarias se.

Ha bejön egy lány, szedd össze magad, és úgy menj oda hozzá, ahogy egy lányhoz szokás! Én szurkolok neked, remélem sikerül önbizalmat fejlesztened, ha segíthetek, írj nyugodtan! L/17

2014. márc. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!