Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire csökkenti az esélyeke...

Mennyire csökkenti az esélyeket ismerkedésben a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, volt már éjszakaim, de még mindig nem a tökéletes a fogaim állása. Mostmár van saját keresetem, így elgondolkoztam a fogszabályzón (azért nem eddig, mert a szüleimnek nem volt pénze rá, vagy ha lett is volna, nem akartam hogy erre kuporgassák).

Egy diszkrét nappali fogszabályzó mennyiben számít ismerkedésnél?

22f

2014. máj. 8. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Semennyire
2014. máj. 8. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont úgy mint a filmeiben, reklámokban elhánnyák magukat! Gondolkozz kit érdekel hogy van-e sőt ha van is akkor is inkább a higénikusságot jelképezi pláne ha szépen ki is van tisztítva és nem a tegnapi ebéd lóg ki belőle! Amúgy van belőle áttetsző, sín (ez sztem. esztétikusabb), meg amit belülről szerelik fell vagy én ism.emnek is ilyen van bokszol ezért szerelték fől hátulról! Nincs vele semmi problem!
2014. máj. 8. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:

"Diszkrét nappali fogszabályzó"

Ezen a megfogalmazásodon besírtam a röhögéstől.

2014. máj. 8. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt éjszakaim, most meg rendes nappalit hordok lassan már egy éve. szerencsére fél éven belül leveszik, szóval nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. de még nem tapasztaltam, hogy lett volna hátrányom belőle. annyi a zavaró, hogy ha olyat eszel, és nincs lehetőséged fogat mosni akkor tudod zavaró lenni. voltam már szintén fogszabályozós lánnyal, nagyon szép is volt, de nem gátolt semmiben a dolog. egyszóval én nem tapasztaltam negatívumot ezzel kapcsolatban. csináltasd csak meg, szép lesz utána!:)
2014. máj. 8. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!