Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány engem már biztos nem tudna szeretni, megbecsülni?
Nagyon könnyen talál barátot és már többszöri alkalommal sem velem jött össze, pedig akarna de mindig talál valakit helyettem. Pedig én csak szeretném előtte megismerni, mert nekem idő kéne ahhoz hogy meg tudjam szeretni. Vagy ez baj? Nem így szokás ismerkedni? Egyből bele kéne ugrani a szexbe és lesz ami lesz?
Szóval már másodszorra alázott meg azzal hogy más fiúval jött össze. Mert gondolom ők jobbak nálam:(
Egy ilyen aki könnyen tud barátot találni az nem tud megecsülni egy fiút sem mert mindig lesz jobb? Nekem hihetetlen az hogy lehet mindig megfelelőt találni.
Lányok mi a véleményetek? Én már nem értem a lányokat. Segítsetek!
Ezzel a csajjal max szexet tudsz osszehozniu, de kérdéses, hogy utána nem fog esetleg megalázni a teljesitmenyedert. Meg, hogy belehabarodsz, hogy megkaptad a puncijat, aztán majd azért fogsz idejonni sírni, hogy lefekudt velem a csaj, de elhagyott mert nem volt elég hosszú távú farkam, nem bírtam sokáig, nem voltam bika az ágyban, neki alázás kell, vad szex, nekem meg gyengéd érzelmes szeretkezés. És még sorolhatnam.
Dugd meg, de érzelmeket ne táplálj felé, dugd meg, de azon kívül ne számíts semmi másra, dugd meg, de max csak ennyit akarj.
Vagy hagyd az egészet ha nem vagy lelkiekben erős, acélos, hogy leperegjen rólad az, hogy ha össze is jön veled a kapcsolat alatt valami más is beiktatja neki a lompost.
Őszintén szólva én óva intenélek ettől a csajtol haver.
Már az első ilyen alkalom után is leszarnám a csajt.
Mit rinyálsz, ne tedd mert ez gáz!
Légy férfi végre, ne alázd meg magad.
Lépj tovább, keress egy másik kiscsajt!
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!