Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20éves lány vagyok, szeretnék már egy olyan fiút találni aki megbecsülne és ott lenne mellettem mindig ez olyan nagy kérés?
nem! de asszem itt bőven fogsz találni jelentkezőt, aki pont ilyen lányt szeretne :)
amúgy a középsulis barátaimmal osztálytársaimmal mi is szétszéledtünk a világban főleg h ugye mindenki dolgozik már mindenki máshol külön élet másfajtaé let , és senki sem úgy ér rá mint régen. ezaz élet rendje.
De maradtak 1-2en.
nem barát kell neked, csak egy privát bohóc :)
magyarul erős ellentmondást érzek az apróbetűs és a vastagbetűs részek között.
Egy párkapcsolatban sem lehet elvárni, hogy mindig ott legyen veled a partnered. Mindenkinek szüksége van némi magánéletre. Ha ráülsz a partnered életére, nagy hibát követsz el. Barátokat, haverokat bárhol szerezhetsz...még a sokat szidott neten is. Legyél nyitott, érdeklődő és pozitív...ezek nem olyan nagy dolgok, menni fognak!
Sok sikert!
Majd egyszer akad bizz benne.
Én is ezt teszem mert egyszer fordul a kocka.
20/F
Nekem nincs sok igazi barátom,van összesen 1.
amikor suliba jártunk,középiskolában is,mindíg együtt lógtunk,aztán vége lett az iskolának,dolgozni kezdtünk,kevesebbet találkoztunk,már meg is házasodott,talán évente 2-3x látom pár percre...
Találd fel magad,pasizz/csajozz, stb.
7. vagyok megint,rosz helyre írtam,neked ez szól:
normális pasit(mint én) nehéz találni,szerintem nem is fogsz,főleg itt,a legtöbb férfitársam össze hazudik mindent,hogy a bugyidba jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!