Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Járnátok olyan férfival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan férfival, akinek nem szépek a fogai?

Figyelt kérdés
Például kuszák, ferdén állnak

2022. jan. 31. 15:48
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
igen, ha helyrehozatja őket
21 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Látni kéne...
2022. jan. 31. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg, csak annyi, hogy jót tett volna neki egy fogszabályzás, de nem volt, akkor szerintem igen.

Nem kell, hogy colgate-mosolya legyen, de azért ne nézzen ki úgy, mintha főállású ork-statiszta lenne, és ápolja őket, ne rohadjon a szája.

2022. jan. 31. 15:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Pl.:

[link]

2022. jan. 31. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt nézzétek:

[link]

2022. jan. 31. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Tom Cruise sem volt mindig tökéletes :D
2022. jan. 31. 16:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Kérdező, szerintem ez még simán belefér :)
2022. jan. 31. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb a színészek 99%-ának meg vannak csináltatva a fogaik
2022. jan. 31. 17:05
 8/11 anonim válasza:
100%
Attól függ, mit jelent a "nem szépek". Ha kicsit kusza, vagy ferde, attól még simán. Ha rohad és full sárga, az nyilván igénytelen és akkor meg nem. Sztem legtöbben így vagyunk.
2022. jan. 31. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen exem, akinek 4 foga feljebb volt csúszva az íny fele. Rohadt cuki volt:D amúgy szép fogai voltak, semmi extra, csak csálék kicsit. Olyan szexin cuki volt. De ez ugye attól függ, hogy kinek mennyi foga ferde, hogy néz ki stb. Pl az nekem nagyon visszatasztító, ha valakinek a felső fogsora elől befele dől. Egyszerűen valamiért nagyon idegesít:D és ehhez ugye nem is kell csálénak lennie, csak befele állnak picit (van ennek valami neve de nem jut eszembe). Tehát teljesen egyedi a dolog

N

2022. jan. 31. 17:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Sok nőnek a ferdén álló fogaik nagyon szexik. Volt olyan csaj, akinek a külső tulajdonságai közül csak a ferde fogai tetszettek, és csak azért kezdtem el vele ismerkedni.

19f

2022. jan. 31. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!