Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőt zavar ha én pasikkal is szoktam dugni?
"11/11 A kérdező kommentje:
Gondolom te is valami incel pasi lehetsz, fáj, hogy atomheteroként sose lesz olyan csajod, mint néhány kevésbé korlátolt embernek."
Mint Béla?
Nyilván függ attól is hogy milyen közegben ismerkedsz. Én egyetemista vagyok Budapesten, a környezetemben nem nagyon van olyan akit az ilyesmi taszítana. Az összesen 25 lelket számláló bivalypusztán sokkal kisebb az esélyed. A biszex lányok amúgy általában bármivel szemben nyitottabbak.
Nekem amúgy volt biszex barátom, semmilyen jellegű gondot nem okozott ez a kapcsolatunkban, mivel nem csináltam belőle nagy ügyet.
Heteroszexuálisként heteroszexuális partnert szeretnék. Ha te biszexuális vagy, akkor nem vagy heteroszexuális.
Sőt... fokozom. Én liberális heteroszexuális nő vagyok, aki szerint mindenki azzal rosszalkodik, akivel szeretne. Én is. Heteroszeualitás vagyok, nem konzervatív.
Nem izgulok fel attól a gondolattól, hogy a férfi ma nekem teszi be, holnap meg neki teszik be. Szexuálisan taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!