Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy olyan vonzott téged valaki, akinek "nem lett volna szabad" vagy erthetetlen volt a dolog? Mi lett végül?
Nekem van egy srác, akivel régen jóban voltunk. De megharagudtunk egymásra. Mégis a harag mellett azt érzem, bár gerincre vagna...
Vagy régen az exem legjobb baratja is vonzott
L26
Gerincre vágna???
Heeee?
És te vagy 26L
Nem inákk 20F álmodozó?
Szerintem olyan már mindenkivel előfordult, hogy olyan vonzotta akinek nem lett volna szabad.
A másik, hogy érthetetlen, az már nem annyira gyakori.
Én is vonzódtam már házas/kapcsolatban lévő ismerőshöz, munkatárshoz...És olyan férfihez is, szexuálisan, de valami elképesztően, még az után is, mikor a természete, viselkedése alapján ez egyáltalán nem volt normálisnak mondható.
Férfiaknál ez gyakoribb, de félvárról vesszük ezt, kicsapjuk kétszer és levan tudva a nagy vágy.
A nőknél....a nőknél ez átmegy egy undorító, felháborító, megbotránkoztató stílusba, titokban dugajtják magukat a férjük testvérével, bátyjával, öccsével, az apjuk legjobb barátjával vagy az apjuk legközelebbi testvérével, vagy az anyjuk paisjaval, sőt egyesek nők a saját verszerinti apjukkal is kefélnek, mondván az összes opcióra amit felsoroltam "de hát nem bírtam, ezt a késztetést, ezt a vágyat, ezt a vonzódást"....persze hagyjuk már, hagyjuk már...pffffffff.....nők....
Igen, nekem is van ilyen...
Es teljesen erthetlenul allok a dolog elott, mert egyebkent egyaltalan nem kedvelem es gyanitom o sem kevesbe ruhell engem.
A sogoromrol van szo. Vagyis a ferjem tesojarol.
Isten tudja miert van ez igy...
Evek ota.
Nyilvan nem fogom vele megdugatni magam, mert ez amugyis eleg lehetetlen dolog lenne, de ha mar ilyesmi dolog fennall, akkor miert pont a sogorom, akit raadasul nem is kedvelek, es amugy annyira nem is fullextras...
De nekem beutott ez a dolog es ez van, kesz.
Fadz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!