Lehet e, hogy rendőrségi nyomozás folyik ellenem, mert egy a kormányhivatal érthetetlen dolog miatt keresett meg?
Nem csodálkoznék, ha nyomoznának vagy ha pl. a bírósági végrehajtó ügyködik a háttérben és emiatt van az egész.
Szóval kaptam egy levelet, a kormányhivataltól, hogy egy 19 éve a nevemen lévő motorkerékpár biztosítását igazoljam, mert 16 éve nincs fizetve, amúgy meg 5 napon van erre, mert kivonják a forgalomból. Ha viszont nem nyilatkoznék a dologról, büntetni fognak, ismétlődő módon. Be is mentem és nyilatkoztam, hogy 17 éve eladtam. Részletesen le kellett írni mindent, ez is feltűnt.
A nő aki foglakozott velem a hivatalban - egy vezető volt, intrikával illettem, - csúfondáros megjegyzéseket tettem az üggyel kapcsolatban, de látszott rajta, hogy tréningezték ilyen ügyfelekre és nem zavartatta magát. Viszont több alakalommal megjegyezte, hogy "miért van az, hogy kidobta a rendszer a motort és célzott rá, hogy ez nem véletlen"
Namost két dologra gondolok, hogy talán a bankos-motoros-robbantó miatt nyomoznak, mert egy Yamaha xt250-es gépről van szó és hasonlóval ügyködött az illető. Ill. két végrehajtásom van tárgyalási költség címén 2x30.000, amit nem tud behajtani a végrehajtó és talán amiatt van ez.
Mit szóltok hozzá, féljek vagy ne?
Mer érted!?
Miből áll egy rendőrnyomozónak az, hogy rám-fogja, hogy én vagyok a bankos-motoros-robbantó. Ahogy a Kájzer Edére ráfogták, megeshet velem is. Tök mindegy nekik, hogy az igazit kapják el vagy az ártatlant.
Ha megvan az adás-vételid, azzal könnyen tisztázhatod magad.
(Az új tulaj nem jelentette be a vételt - ezért "dobta ki a rendszer".) Gondolom, nincs meg, ezért kellett "részletesen nyilatkoznod".
A 2-es válaszban lehet valami. De az a legvalószínűbb, hogy sokáig porosodott egy sufniban a motor, nem rég pedig elővették és le akarták műszakiztatni vagy bármilyen módon a hatóság látóterébe került. Itt kibukott, hogy nem lett átíratva,kivonatva, így ment a nevedre minden.
A végrehajtók nem rafkóznak így. Kimennek és foglalnak(ha van mit).
Ez tapasztalat. Kijöttek hozzám, én mondtam, hogy itt minden kölcsön van meg fateromé stb. és elhúztak.
Nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!