Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szigetszent Miklós Kormányhiva...

Szigetszent Miklós Kormányhivatal miért kereshet?

Figyelt kérdés
A kérdés pedig! Innen küldözgetnek valami levelet, amit nem tudtam átvenni! Érdekelne, hogy milyen ügyekben kereshet meg a kormányhivatal? Ez nem központi ugye, hanem Pest megyei kormányhivatal! Reggeltől estig dolgozom, budapesti lakos vagyok így nem igazán járok arra fele, ergo sok mindent nem követhettem el, feltéve ha büntetendő dologgal baszogatnak! Ám fateréknak Szigetcsépen van telkük, Miklóstól pár kilcsi nem e ehhez lehet köze? Fatert meg engem is ugyan úgy hívnak, nincs id. vagy ifj. megnevezés! Szóval most akkor mi is lehet?

2015. jún. 18. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod fel őket telefonon?? Egyébként Szigetszentmiklós!
2015. jún. 18. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom van valami helyi adó, amit nem fizettetek.
2015. jún. 18. 16:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem èrdekelt most, hogy kis vagy nagy betű e, egybe vagy külön ìrják! Hogy hìvnám fel őket mikor csak egy èrtesìtőt dobott be a postás?? Hiába tudnám meg a számot, nincs mire hivatkozni, adatok nèlkül nem adnak infót! Veled sokra nem mentem, köszi!
2015. jún. 19. 04:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahova bedobják a levelet, azon a címen ki lakik? Ha az apád, nyugodtan átvehetné az egyik levelet.

De írsz a postának egy szép levélkét, amiben közlöd, a nevedre érkező küldeményeket irányítsák át +-x címre.

2015. júl. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!