Szerinted Horthy a mennyországban mit gondol Orbán Viktorról?
Figyelt kérdés
Szerintem jót gondol róla, meg van elégedve azzal, ahogy Orbán Viktor rendbeteszi a dolgokat...2013. szept. 7. 16:49
2/27 A kérdező kommentje:
"Kedves" első válaszóló, tudod te mi! A kérdésre válaszolj!
2013. szept. 7. 16:54
3/27 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy Horthy a "mennyországba" került?
4/27 anonim válasza:
Szerintem meg a pokolban van Hitlerrel együtt, és várják a magyar politikusokat maguk közé.
5/27 A kérdező kommentje:
Mivel keresztény, igaz magyar hazafi volt, csak a mennyországba kerülhetett!
2013. szept. 7. 16:58
6/27 anonim válasza:
Horthy?:D
Szerintem Orbánt helyből diliházba csukatta volna, mint anno Szálasit.
Hogy most mit gondolhat?
Biztos, hogy nem sok jót.
7/27 anonim válasza:
Szerintem se menyország, se pokol! A halottak pedig nem gondolkodnak. Presze lehet nem így van, ezesetben pedig nem tudom mit gondolhat róla. Az igazság az, hogy ha gondol is, nekünk rohadtmindegy. Viktor itt van és intézi a "jólétünket"...
8/27 anonim válasza:
halott ember nem gondol semmit mivel halott.és nem a menyországban van hanem a földben rothad.
9/27 A kérdező kommentje:
De létezik mennyország és pokol is! A pogányok és gonoszak a pokolba jutnak, az igazkeresztények a mennyországba!
2013. szept. 7. 17:16
10/27 anonim válasza:
Szerintem a kérdés jó. Horthy semmit sem értene a mai politikából.
Az érdekesebb kérdés, mit gondolna Göbbels Viktorról? Az persze tényleg vicces lenne, ha ő a mennyországba jutott volna...
De ha igen, akkor most csettintene egyet: "mein beste Schüler!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!