Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted Horthy a mennyország...

Szerinted Horthy a mennyországban mit gondol Orbán Viktorról?

Figyelt kérdés
Szerintem jót gondol róla, meg van elégedve azzal, ahogy Orbán Viktor rendbeteszi a dolgokat...

2013. szept. 7. 16:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

10-es vagyok ismét

Kedves Kérdező, persze csak provokálsz, ugye?

2013. szept. 7. 17:27
 12/27 A kérdező kommentje:

Aki itt provokál engem, az te vagy!

Az, hogy te ironizálsz és közben hitetlen vagy, az nem azt jelenti hogy hívők nem léteznek!

Én valójában hiszek a túlvilágban és abban, hogy a rosszak megkapják büntetésüket, a jók pedig a jutalmat (pokol és mennyország!)

2013. szept. 7. 17:32
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy remek példa, hogy mi történik ha egy fundamentalistához bekötik az internetet, vagy csak egy szökött troll garázdálkodik, a második unalmas, az első érdekes megfigyelési alany.
2013. szept. 7. 17:37
 14/27 anonim ***** válasza:
96%
Szerinted létezik Mennyország, és ha létezik, akkor Horthy biztos odakerült, és ha odakerült, szerinted éppen Orbán Viktort figyeli egy kozmikus távcsövön keresztül, és ha éppen figyeli, szerinted feltétlenül kell róla véleménye legyen, és ha még is van véleménye, akkor az nem lehet vegyes?
2013. szept. 7. 17:39
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

"Mivel keresztény, igaz magyar hazafi volt, csak a mennyországba kerülhetett!"

Ja, milyen rendes ember volt, hogy elküldött 200ezer embert meghalni egy elvesztett háborúban! És nincs mennyország, te is ugyanoda kerülsz, mint mi, hitetlen kutyák!

2013. szept. 7. 18:11
 16/27 anonim ***** válasza:
94%

Horthy annyi ember haláláért felelős, hogy csak a Donnál meghaltakat említsem, hogy nem kerülhetett a mennyországba.

De ha látná Viktor, annak örülne, hogy újra visszahozza a felső tízezer uralmát, és nyomorba dönti az ország dolgozó többségét.

2013. szept. 7. 18:28
 17/27 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok ismét

Orbán Viktor szerintem nem szimpatizál a Horthy-val , annál értelmesebb és több a történelmi ismerete. Talán nincs is történelmi példaképe. Egy messiásnak, ugye nem kell, hogy legyen. Az a gyanúm, hogy viszont tudatosan vezeti félre az országot. Neki mindegy, hogy diktatúra van, vagy demokrácia, csak az a lényeg, hogy ők maradjanaknpozicióban, mert az az ország elemi érdeke, hogy a Messiás vezesse.

2013. szept. 7. 19:30
 18/27 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező ha nem tudsz reálisan gondolkodni húzz el valami szektás oldalra és ott írogasd a fa~ságaidat!

te jó ég de ócska ósdi mély konzervatív gondolkodásod van!

2013. szept. 7. 22:20
 19/27 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy létezik Mennyország?
2013. szept. 7. 22:43
 20/27 A kérdező kommentje:

10-es válaszoló! Az a kérdés, hogy Horthy szimpatizál-e Orbán Viktorral, nem fordítva! Vagyis Orbán Viktort hogyan láthatja most Horthy a mennyországból!

57%-os, látom eltanultad gyurcsány szövegét "ócska ósdi mély konzervatív gondolkodásod" ("Ócska , ósdi keresztény konzervatív középosztály" - gyf)-húzz el te szektás szdsz oldaladra, ha nem tetszik hogy vannak keresztények is, akik hisznek a túlvilágban, tudod szólásszabadság van és jogom van hinni az általad ócska, ósdi dolognak talált dolgokban!

Mennyország létezése: "Legyen áldott az Isten és Urunk, Jézus Krisztus Atyja, aki minket nagy irgalmában új életre hívott Jézusnak a halálból az élő reményre való feltámadása által, hogy a mennyekben elpusztíthatatlan, tiszta és soha el nem hervadó örökség várjon rátok."

2013. szept. 7. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!