Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet oldani az extrém nagy méretű,rendkívülien elhízott nők szexuális gátlásait?
Nekem az óriási idomokkal rendelkező /170-200 kg-os/ nők tetszenek.
Aki ekkora többnyire gátlásos,nem hiszi el,hogy számomra vonzó.
Ennyire hihetetlen,hogy valaki egy ekkora nőt tart vonzónak,szépnek?
Jó, hogy nem hiszi el, hogy vonzó, mert nem az, és talán észhez tér, hogy le kellene fogyni.
Abból fakadóan, hogy mit művel a testével, a cukorbetegség már szinte garantált. És ez talán még a kisebbik rossz.
A Ducitárson és a Randivonalon is próbálkoztam,de nincs ekkora nő.
A max. testsúly 140 kg. Tudom az is nagy,de én az extrém nagy nőket kedvelem igazán.Ha lenne társkereső ekkora nőknek,az jó lenne!
Kb 100-120 kg között mozog a súlyom. Általánosban szabadult el ennyire a súlyom, mikor a szüleim foglalkozása miatt elkezdtek bántani, pedig akkor már veszteséges volt a vállalkozásuk. Megdöbbentem mikor kiderült a súlyom, de leadni nem megy.
Kérdezö, ne add fel a reményt, bár extrém súlyú nőt nem hiszem, hogy találsz.
Köszönöm a bíztatást! Tényleg nehéz találni ekkora társat,pedig biztosan léteznek ekkora nők.A súlyúk miatt utcán ritkán mutatkoznak,így marad a net.
Mindig abban bízok,hogy ír egy 200 kg körüli nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!