Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok előny vagy hátrány az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok előny vagy hátrány az ha egy fiú nem "kiélős" típus?

Figyelt kérdés

Én nem vágyom sok lányra, komoly kapcsolatot akartam mindig is. Szórakozás, bulizás sem az én világom.

Normális ha én ilyen vagyok? Nekem nem kell csalódás, kiélés ahhoz hogy komoly kapcsolatban tudjak lenni,

2022. jan. 29. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jöhet az hamarabb is. A huszonéves húgom hozzáment feleslegül egy huszonéves, kedves sráchoz. Előtte 1 barátnője volt.

Most meg ott tartanak, válnak. Mert a srác ki akarja magát élni. A lakást el kell adni, ott van egy nemsokára 3 éves gyerek is.

Szóval vigyázzatok a "kedves fiukal". Nem mondom, hogy mind egyforma, de a húgom férjéről nem igen gondolták volna, hogy ilyen ember.

2022. jan. 29. 13:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Oh értem, amikor írtam a tapasztalataimból indultam ki, fiatalokkal ilyen nem volt. Akiket ismerek, ők nem így álltak hozzá. Lehet nekik volt elég önismeretük.

És gondolom a nyitott kapcsolat szóba se jöhetne..

Tudom nem vagyunk egyformák. Erre se alkalmas sok ember.

De ez szerintem nem a kedvességtől függ.

Ám egy élet se elég, hogy valakit kiismerj.

2022. jan. 29. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Azért meredeknek ítélem meg azt, hogy sokan - csak magukból, vagy szűk környezetükből következtetve, azt állítják, hogy nem raksz meg X számú csajt, akkor te egy megbízhatatlan férj leszel.

Kiélés? Milyen baromság ez egyáltalán? Tökre személyiségfüggő az, hogy az embernek szükséges-e X számú sunát megkóstolnia ahhoz, hogy tudja melyik lesz neki a megfelelő, de egyáltalán nem feltétel ez ahhoz, hogy az ember boldogan élje le az életét.

2022. jan. 29. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 a tapasztalataim sajna v. sem, de nagyon tág, mivel sok helyen éltem már, nagyon sok emberrel beszéltem. Valahogy megnyílnak nekem.

Viszont az amit még írsz, hogy ha megdug sok csajt, akkor megbízhatatlan lesz, mert ez is sok mindentől függ.

Ezt is jól látod, hogy a boldogság nem ettől függ, sose tárgytól és embertől teszem függővé a boldogságot.

2022. jan. 29. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
Legalább olvasni tudnál...
2022. jan. 29. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudok, azért is így írtam. ;)
2022. jan. 29. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!