Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyiket tartjátok elfogadotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket tartjátok elfogadottabnak? Naturista kérdés.

Figyelt kérdés

Ha egy férfinek feláll a strandon és nem takarja el ugyan úgy csinálja amit eddig ügyet sem vetve rá vagy hogy elvonul takargatja?

Mind a kettőre láttam már példát meg hallottam persze függ országtól hozzáállás stb. És egyik esetben sem perverzen néz valakit csak megtörténik a bámulósakkal ne vegyük egy lap alá

2022. jan. 28. 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
#8 A szarást vissza lehet tartani. Az erekciót nem.
2022. jan. 28. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz az etikett mint sima strandon. Ott sem mászkálsz meg mutogatod a domborodó gatyádat. Ha direkt feltűnősködsz akkor kivágnak.
2022. jan. 28. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi nudista kempingben voltunk külföldön. Lehetett látni olyat, akinek állt, viszont nem láttam aki úgy járkált volna. L.
2022. jan. 28. 13:09
 14/18 A kérdező kommentje:

#8 igen csak ha valakinek szarni kell visszalehet tartani ideig óráig azert ez szar hasonlat volt az erekció meg nem ilyen hogy én mondom meg hogy ettől eddig áljon. Nők is nedvesednek ugyan úgy csak ez mivel nem látszik senkit sem érdekel

Mi párommal a levendula kempingben voltunk egy párszor az első alkalom után szerelem volt az egész életstílus valahogy más légkör uralkodik ott mint a sima helyeken alig várjuk hogy újra nyár legyen :)

2022. jan. 28. 14:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azzal nincs gond, ha valakinek feláll véletlenül, de ne sétálgasson akkor már vele. Nem kell takargatni, de higgadjon le, és utána induljon a büfébe, nem? Én legalábbis nőként ügyet sem vetnék rá, ha látom, hogy fekszik a törölközőjén és napozik így. De ha álló farokkal flangálna körbe, érthetően azt gondolnám, hogy mutogatja magát, ami már nem elfogadható. És arról sem kéne a nagy álmodozás közben elfeledkezni, hogy családok is lehetnek ott (szoktak is), gyerekekkel. Tehát csak kultúráltan.
2022. jan. 28. 18:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Általában vannak gyerekek is igen nekik is ugyan úgy feláll mint másnak a lányok meg általában nem életükben elsőnek látnak ilyet meg úgygondolom hogy akik ilyen közegben nevelkednek azok felvannak világosítva is ezen a téren.

Szerintem aki járkál álló zászlóval nem magát akarja mutogatni (bár biztos van ilyen is) hanem pont hogy azt akarja elérni vele hogy nem figyel oda hamarabb nyugszik vagy mint nem tehet róla alapon nem szexuális jelleggel gondol rá természetes dolog és próbál ügyet sem vetni rá.

2022. jan. 28. 19:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nudisták íratlan szabálya, hogy az álló farok nem kívánatos dolog. Ilyenkor tessék törölközőt ráteríteni vagy hasra feküdni, amíg le nem lohad. A mereven sétálgatóknak általában szólnak, hogy ezt nem kéne.
2022. jan. 28. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. De ha már így esett, akkor inkább takarja el diszkréten.
2022. jan. 29. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!