Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket tartjátok elfogadottabnak? Naturista kérdés.
Ha egy férfinek feláll a strandon és nem takarja el ugyan úgy csinálja amit eddig ügyet sem vetve rá vagy hogy elvonul takargatja?
Mind a kettőre láttam már példát meg hallottam persze függ országtól hozzáállás stb. És egyik esetben sem perverzen néz valakit csak megtörténik a bámulósakkal ne vegyük egy lap alá
#8 igen csak ha valakinek szarni kell visszalehet tartani ideig óráig azert ez szar hasonlat volt az erekció meg nem ilyen hogy én mondom meg hogy ettől eddig áljon. Nők is nedvesednek ugyan úgy csak ez mivel nem látszik senkit sem érdekel
Mi párommal a levendula kempingben voltunk egy párszor az első alkalom után szerelem volt az egész életstílus valahogy más légkör uralkodik ott mint a sima helyeken alig várjuk hogy újra nyár legyen :)
Általában vannak gyerekek is igen nekik is ugyan úgy feláll mint másnak a lányok meg általában nem életükben elsőnek látnak ilyet meg úgygondolom hogy akik ilyen közegben nevelkednek azok felvannak világosítva is ezen a téren.
Szerintem aki járkál álló zászlóval nem magát akarja mutogatni (bár biztos van ilyen is) hanem pont hogy azt akarja elérni vele hogy nem figyel oda hamarabb nyugszik vagy mint nem tehet róla alapon nem szexuális jelleggel gondol rá természetes dolog és próbál ügyet sem vetni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!