Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szájbaélvezés elfogadottabb lett?
Pár éve már, hogy olvasgatom itt a GYK-n a szexuális tartalmú kérdéseket és válaszokat (többek között a, szajbaélvezésről is) és eddig az volt a tapasztalatom, hogy a lányok, nők többsége szinte undorodott a spermától, hallani sem akartak arról, hogy a szájukba élvezzen a srác és kevesebben voltak azok, akik megengedték, hogy a szájukba élvezzenek.
Most meg egy szájbaélvezős kérdésnél, a lányok válasza az,hogy simán megengedik,hogy a partnere,szerelme,barátja a szájába,élvezzen.
Vagy másabb lett a hozzáállásuk a szájbaélvezésről a lányoknak, nőknek,vagy jött egy fiatalabb, bevállalósabb korosztály, akik nem finnyásak? 🤔
Engem két nő elégített ki eddig orálisan, de természetes volt, hogy mehet szájba, sőt le is nyelték, kérnem sem kellett.
Viszont egy olyan pasi, aki már idősebb, és sok nője volt, mesélte, hogy régen nem volt divat az orális szex.
Nőként ilyet is csak egy névtelen oldalon mersz elmondani, amúgy leverne a víz, ha ezt nyilvánosan kellene elmondanod olyanok előtt, akiket annyira nem ismersz.
Érdekes nem? Bezzeg, ha én pasiként arról beszélek, hányan szoptak le egy társaságban, az természetes.
Ez hülyeség. Már az ókorban is teljesen elfogadott volt az orális szex.
Én 55 évesen elmondhatom, hogy tinikorunkban is normális és elfogadott volt az orál, szóval, hogy ez újkeletű lenne, színtiszta ökörség.
Sokakkal beszélgettem már hasonló témákban sok év alatt, és persze, léteztek és mindig is lesznek nők, akik nem szeretik, ha a szájukba élveznek (ezek egy része azért engedi, a párja kedvéért, de nem azért, mert szereti), de a többségnél ez nem volt, és valószínűleg nem is lesz probléma.
Az hogy vagyunk akik le is nyelik, míg mások meg inkább kiengedik a szájukból, már más kérdés, de ne terjesszetek itt hülyeségeket, ez nem generációs kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!