Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha nudiznátok és azt vennétek észre hogy egy pasinak felállna rátok, bármennyire is próbálja takargatni? Mit szánotok hozzá?
Figyelt kérdés
Szóval az gáz ilyen helyen?2022. jan. 28. 07:50
32/34 anonim válasza:
#31 Nagyon jó életkort választottál! Gratulálok. Szoktál is nudira járni, vagy csak írtad.
33/34 anonim válasza:
Szeretem zavarba hozni a fiúkat, úgyhogy még rá is játszanék, kis pucsítás, cicisimogatás, ilyesmi. Vagy bekenem naptejjel a seggem, hosszan símogatva, aztán a combom belső felét... Hm.. ;)
34/34 anonim válasza:
Nem naturistaként is tudom, hogy értelmes naturistát ez nem zavar. Hozzászoktak, mivel természetes, nem lehet ellene csinálni semmit.
De ezt le is írjak olyan helyen, ami azoknak szól, akik elsőként akarnak ilyen helyre menni.
Egyébként nagyon vicces egy két komment. Szóval attól, hogy én nem dugni akarok menni egy strandra, már csukva kéne lennie a szememnek is? Vagy aszexuálissá kellene válnom? Ugyan olyan vonzó lesz egy szép női test, ha szex ha nem szex. Attól még, hogy a biológia működik nem leszek egy szemét perverz állat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!