Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha nudiznátok és azt vennétek észre hogy egy pasinak felállna rátok, bármennyire is próbálja takargatni? Mit szánotok hozzá?
Figyelt kérdés
Szóval az gáz ilyen helyen?2022. jan. 28. 07:50
21/34 anonim válasza:
Előfordulhat ilyen nudin, de normális kultúrember nem mutogatja hanem eltakarja, hasra vágja magát, bemegy a vízbe stb. Egy sima strandon sem vagy álló pélóval s ott sem mutogatod nem igaz? A reakció ugyanaz lenne mint egy sima strandon - nem foglalkoznának vele. Ha meg mutogatni akarja a fickó akkor kivágják a nudiról hogy ezt csinálja máshol.
22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon jó a válaszotok. A csajokra is hat szerintem ez a dolog csak hát ugye ez nem olyan látványos.
2022. jan. 29. 14:18
23/34 anonim válasza:
21
hidd el h nem arról van szó h mutogatja vagy sem, egyszerűen lexarják, mert egy természetes dolog.
24/34 anonim válasza:
Csak naturista szaunába járok, és nem szoktam lepedőt sem magam köré csavarni. De ha leszólítanál álló szerszámmal, akkor úgy tökön rúgnálak, hogy egy életre elmenne a kedved stíröléstől. Szaunába ugyanis nem a szexért jár az ember.
25/34 A kérdező kommentje:
24-e számomra fura vagy. Szóval feltalálták már a fürdőruhát is. szóval ha zavar nem kövező meztelennek lenni. De ha vállalod, akkor nem értem miért zavar ha vakinak tetszik a látvány.
2022. jan. 29. 16:19
26/34 anonim válasza:
#25 amiért a parkban sem szokás mutogatnia magát az embernek ha elmegy mellette egy miniszoknyás nő. Egy dolog hogy tetszik a látvány de ettől elég távol van a mutogatás, vagy a nyálcsorgató zavaró stírolás, van közte jónéhány árnyalatnyi különbség.
27/34 anonim válasza:
Mi azt gondolom,hogy elég sokat járunk,számomra inkább jól esik. persze ettől függetlenül valóban nem illendő. 42N
28/34 anonim válasza:
Tavaly nyáron, egy nudista kempingben felállt egy csajra, és titokban el is kezdtem simogatni. Erre felébredt, és csak nézett rám. Hamar be is nedvesedett, de nem lehet ott semmit "olyat" csinálni. Aztán hazavittem, és otthon adtunk a jónak. Már lassan egy éve vagyunk együtt.
29/34 anonim válasza:
Elöször elvörösödnék. Ha szimpi, akkor más is lehet belőle. Amúgy vigyorognék egy jót és hasra fordulnék. ;)
30/34 anonim válasza:
29-es, de aranyos vagy!! Ott fekve, biztosan még aranyosabb lennél. :)) A 29 az az életkorod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!