Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanárnőtökre már vertétek ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanárnőtökre már vertétek ki?

Figyelt kérdés

Nálunk középiskolába volt egy jó csaj tanár, fiatal volt. Kb. 26 éves mindenki meg akarta dugni. Élvezte, hogy áll a fiúk farka rá, de tudtommal soha nem volt semmi, nem lépett át egy határt.

Sztorik?

2022. jan. 27. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mármint hogy fantáziáltam-e róla önkielégítés közben? Igen volt ilyen. Gimiben az angol tanárnőnk jó kis MILF volt.
2022. jan. 27. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem általánosban volt egy tanárom. Barbarának hívták, brutális alakja volt, hatalmas mellei, nagy, olyan igazi nagy kerek telt popsija volt. Volt 1-2 olyan nadrágja ami teljesen ratapadt...történelmet tanított és éneket, imádtam ezeket az órákat. Egyszer jött egy egyetemista, valami próba órát tartani vagy mit és belült hátra mellém a két kannával...

Az ének órát meg egy másik osztályban tartottuk és ilyenkor én mindig csakis kizárólag elölről a második padban ültem, nem a semmiért, (megjegyzem a többi fiú osztálytarsammal nagyon komoly harcokat kellett vívni azért a páholy helyért) mivel általában az első padra ült fel, így mindig pont vele szemben ült az aki a második padban ült. Ilyenkor belehetett látni a lába közé.

Nagyon sokat vertem, vertük rá a felsős fiúk is ravoltak állva, de még a férfi tanárok is.

Aztán később elridegultem tőle, mert valamiért egy tanulonak akkora pofont adott, hogy a mentő vitte el a srácot.

2022. jan. 27. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

14 éves koromtól az osztályfőnökömre, még húszas éveimben is megtettem rá. Később instán bejelöltem és írtam neki, de nem mertem bevallani, mi van.

31 F

2022. jan. 27. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt már. Nagyon jó csaj volt. Az osztálybol mindenki dugta volna. Egyszer összefutottunk egy strandon. Bevallom, jol megbámúltam.
2022. jan. 27. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, középiskolás koromban utolsó órám volt, és amikor a padban ültem, ő a padra támaszkodott, és elég mélyen beláttam a dekoltázsába, szinte majdnem mindent láttam, miután hazaértem, azonnal kicsaptam rá.
2022. jan. 27. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Jah, aki nem meleg, vagy nem impotens azok 99,99%-a gondolatban már verte ki egyik-másik tanárnőre (meg az osztálytársaira, iskolatársaira) gondolatban. Ki nem?
2022. jan. 27. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Igen, a magyar tanárnőmre, meg a biológia tanárnőmre elég gyakran
2022. jan. 27. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Általános iskolàban volt egy szőke kék szemű brutál csinos nő, azóta sem találkoztam olyan nővel. Emelet tanított, mindig ráztuk az óráin.

Kb 2 éve össze találkoztunk a városban, le van élve mint egy idegbeteg alkoholista drogos nő úgy néz ki most. Az élet elbánt vele rendesen. Egyszóval: kiábrándító lett azóta.

2022. jan. 27. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen, gimiben az angol meg néha a biosz tanárra is vertem otthon.
2022. jan. 28. 02:28
 10/10 anonim ***** válasza:

A középsuliban a biosztanárnőmről kiderült hogy perverz állat. Hétvégente bulizni járt, lsd-zett, osztálytársamék belefutottak hétvégén, be volt állva mint a szög. Később felvilágosító órán elszólta magát és bevallotta hogy szőrös neki. Hát mondom ezt látni kell! Utolsó óra: mindenki kiment, én ülök az első padban.

- Hát te?

- sejti hogy mit szeretnék látni nem?

Ekkor lapszonya le, bezzeg bugyi nem volt rajta, odaült mellém, csókolództunk és kiverte nekem.

2024. jan. 5. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!