Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már veletek olyan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan hogy a tanárnőtöket meg akartátok volna? .

Figyelt kérdés

Egy nyilván egy fantázia, aminek nagyon kicsi a valószínűsége..

De úgy gondolják az emberek hogy ez természetesen normális erről mi a véleményetek?

2019. jan. 18. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális vonzalom nem függ attól, hogy társadalmilag milyen viszonyban vagy az illetővel.
2019. jan. 18. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hohoo, hogyne akartuk volna... mennyit játszottunk a gondolattal, régi szép idők :D
2019. jan. 18. 21:22
 3/8 Rockarc ***** válasza:
100%

Igazabol kozepsuliban volt egy fizikatanarnonk. Arcra nem a legszebb, de egyebkent hibatlan, az egesz suli csorgatta a nyalat utana. O meg termeszetesen ra is jatszott, miniszoknya stb. A 10 evvel kesobbi osztalytalalkozora termeszetesen ot is meghivtuk, ahol negyszemkozt elmondta, hogy en voltam a kedvence az osztalyban. A nagyszaju, hosszuhaju rockergyerek.

Egy vilag tort ossze bennem, mert kb vegigcsajoztam az egesz kozepsulit, de eszembe sem jutott, hogy nala is be kellett volna probalkoznom. Azota is banom. Nem sok mindent hagytam ki az eletem soran, de ez volt az egyik. :(

42F

2019. jan. 18. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Ket fiatal tanarnocske volt akia mi osztalyunkkal kezdte meg a tanari palyat. Egy ket evvel erettsegi utan az egyiknel beprobalkoztam, lett belole par szep este ;)
2019. jan. 18. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
egyik oszt társamnak össze is jött, hónapokig tartott
2019. jan. 19. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy fiatal kis tanárnő ő volt a kémia tanárunk és a férje is ott dolgozott ő volt a matek tanár. Na de visszatérve a csaj egy törékeny vékony nő volt nem volt köztünk sok a korkülönbség szőke hátközépi érő haj kékeszöld szemek.

Ja azt nem írtam hogy szakközép 4 évfolyam

Folytatnám tettük neki a szépet kb majdnem minden órán elpirult és kb 5x zavarba hoztuk mert az osztályba túltengtek a fiúk összesen csak 4 csaj volt a 30-as osztály létszámból. Na de tiszteltük annyira hogy ne kezdjünk vele semmit. Csak játszottunk vele és ő ezzel tisztában volt. Sőt még közöltük is vele hogy semmi komoly csak ugratjuk (vette a lapot). A férjével is összebratyiztunk mert olyan volt mint egy idősebb testvér (ő se volt sokkal több a feleségénél) össze is tegeződtünk.

Viszont belé meg csajok estek bele mert egy sportos izmos szélesválú jóképű rövid barnahajú volt ja és magas is

2019. jan. 19. 04:50
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk középsuliban egy 24 éves angol / kémiatanárnő volt, akit 5-en rántottak meg az érettségiik, egyikük többször is. Kis alacsony töltöttgalambocska volt, nagy mellekkel, de a a dereka vékony. Én sajnos túl nyuszi voltam a hadművelethez :( Ennek már lassan 20 éve
2019. jan. 21. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Történt velem ilyen, éreztem ilyet már, angol tanárnőm iránt középiskolában, később meg az egyik MILF biológia tanárnőről is fantáziáltam...:p
2022. jan. 28. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!