Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy a tanárnőtöket meg akartátok volna? .
Egy nyilván egy fantázia, aminek nagyon kicsi a valószínűsége..
De úgy gondolják az emberek hogy ez természetesen normális erről mi a véleményetek?
Igazabol kozepsuliban volt egy fizikatanarnonk. Arcra nem a legszebb, de egyebkent hibatlan, az egesz suli csorgatta a nyalat utana. O meg termeszetesen ra is jatszott, miniszoknya stb. A 10 evvel kesobbi osztalytalalkozora termeszetesen ot is meghivtuk, ahol negyszemkozt elmondta, hogy en voltam a kedvence az osztalyban. A nagyszaju, hosszuhaju rockergyerek.
Egy vilag tort ossze bennem, mert kb vegigcsajoztam az egesz kozepsulit, de eszembe sem jutott, hogy nala is be kellett volna probalkoznom. Azota is banom. Nem sok mindent hagytam ki az eletem soran, de ez volt az egyik. :(
42F
Volt egy fiatal kis tanárnő ő volt a kémia tanárunk és a férje is ott dolgozott ő volt a matek tanár. Na de visszatérve a csaj egy törékeny vékony nő volt nem volt köztünk sok a korkülönbség szőke hátközépi érő haj kékeszöld szemek.
Ja azt nem írtam hogy szakközép 4 évfolyam
Folytatnám tettük neki a szépet kb majdnem minden órán elpirult és kb 5x zavarba hoztuk mert az osztályba túltengtek a fiúk összesen csak 4 csaj volt a 30-as osztály létszámból. Na de tiszteltük annyira hogy ne kezdjünk vele semmit. Csak játszottunk vele és ő ezzel tisztában volt. Sőt még közöltük is vele hogy semmi komoly csak ugratjuk (vette a lapot). A férjével is összebratyiztunk mert olyan volt mint egy idősebb testvér (ő se volt sokkal több a feleségénél) össze is tegeződtünk.
Viszont belé meg csajok estek bele mert egy sportos izmos szélesválú jóképű rövid barnahajú volt ja és magas is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!