Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan szexi tanárnőtök akit volt szerencsétek bugyiban vagy fürdőruhában látni ? Milyen volt a látvány ?
Persze, az ofőnk, osztálykiránduláson volt hogy strandra vagy a Balatonra mentünk. Kb 35 éves, erősen fullos nő volt, hosszú lábak, tökéletes alak..
A legdurvább emlékem amikor vidéken volt osztálykirándulás és elmentünk vmi strandra, egy csomó csúszda meg hullámmedence volt ott. Az ofő bejött velünk a vízbe szórakozni, persze nem csak én voltam srác aki be volt indulva rá, mindenki ott lebzselt körülötte, labdáztunk, páran meg azzal szórakoztak h lenyomják egymást a víz alá.. legnagyobb meglepetésemre miután párszor megpróbálta őket leállítani, végül ő is beszállt és lenyomott egy srácot a víz alá, persze csak egy pillanatig, a legnagyobb szájú srácot.. utána persze (mivel erősen szubmisszív hajlamom van) arra hajtottam hátha engem is lenyom a víz alá, de sajnos nem sikerült. Ekkor már állt a dákó mint a cövek (16 éves voltam), majd elindult ilyen körbe forgó víz a medencében ami mindenkit sodort, oda is bejött az ofő. Ott néhányszor neki sodródtam, ő is hozzám ért én meg kihasználtam a helyzetet hogy nagyon feltűnés mentesen taperoljam kicsit. Vagy pl. nyújtotta a kezét hogy kihúz a pörgő forgó izéből aztán tovább lökött engem, olyan szexi gonoszság csillant a szemében ami felizgatott. Ahogy ott párszor neki mentem meg félig meddig belémkapaszkodott néha, a meztelen teste hozzám ért én azt hittem hogy nem bírom tovább és mentem ott beleélvezek a gatyámba. Ettől persze bepánikoltam, gyorsan kiszálltam a medencéből. Elmentem a wcre és gyorsan kivertem.
Tinédzser korom egyik legjobb élménye volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!