Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon nagyon beindít egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyon beindít egy férfi akit csak látásból ismerek. Amint meglátom, teljesen kivagyok. Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért vonzódom hozzá, mert alapból nem az esetem, sem arcra sem testalkatra, magas, van pocakos is,na meg hát roma... szinte az összes kolléganōjével jóban van, mindig trécselnek vele,szóval ilyen nyílt pasinak néz ki, én ennek az ellenkezője vagyok, biztos ezért is nem jött még hozzám is dumcsizni sosem.

A szeme talán az ami megfogott vagy megfogott, de nagyon durván. Ezt így szégyellem is bevallani, de nagyon kívánom őt,pedig nem is ismerem, néha köszönünk egymásnak és ennyi, így ez elég gáz.

Most már amikor meglátom tiszta gyomoridegem van vagy nem tudom mi ez az érzés, és zavarba jövök ha rám néz. Biztos észre is vette már, nagyon ciki. Nem szeretnék így érezni,utàlom ezt az egészet.

2022. jan. 27. 17:35
1 2
 1/11 StevenUp ***** válasza:
48%

Elromtottad a kedvem.

Magas vagyok kissé pocakos és minden koleganőmmek trécselek szinte.

Csak én nem vagyok cibbány. :(

2022. jan. 27. 17:43
 2/11 StevenUp ***** válasza:
14%
Ja és a szemem is szép a lányok szerint. Sokan irigylik
2022. jan. 27. 17:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezzel miért rontottam el a kedved?
2022. jan. 27. 17:53
 4/11 StevenUp ***** válasza:
54%

Mert azt hittem rólam szól :D

De viccet félre téve. El kellene járni társaságba. A munkahelyen össze vagytok zárva alig látsz másokat. Ha több ember között mozogsz akkor hamarabb elfelejted őt is

2022. jan. 27. 17:59
 5/11 Mathus ***** válasza:
26%

a kérdésre: tartok tőle, hogy 123456 darab privátot fogsz kapni.

én óvatosan kezelném, mert a kultúrális távolság nem kicsi. ésszel kell lejátszanod, ha tényleg akarsz vmit. pontosan képben kell lenned, hogy mit és mennyi ideig akarsz tőle (nem együtt fogtok megöregedni, azt előre elárulom).

én is hasonló helyzetben vagyok férfiként és NEHÉZ küldetés. nem csinálnám vissza, de érzelmileg húzós.

2022. jan. 27. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Hmmmm, ismerős.😀

Próbálom elfoglalni magam ilyenkor.

2022. jan. 27. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha valaki felé kicsit nyitni akarsz, akkor köszönéskor simán csak kérdezd meg tőle, hogy hogy van.

Szerintem ő - azért is mert cigány - nem akar tolakodó lenni kifinomultabb nővel.

Kifinomultabb nőtől természetes az, hogy tartózkodóbb férfiakkal, aki ilyen alkat azzal én is visszafogott vagyok (hogy viselkedésem semmiképpen se legyen neki diszkomfortos). És persze vannak olyan nők is, akik meg akkor sértődnek meg, ha munkahelyen nem rajongják körül őket a férfiak.

2022. jan. 27. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Már volt a morés sztory.
2022. jan. 27. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát beszélges vele, hátha ö is így érez irántad .

24F

2022. febr. 15. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmit, majd kinövöd. Vagy megismered. plátói szerelem, van ilyen sok. legtöbbször az a vége, hogy megismered, és kiábrándulsz
2022. febr. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!