Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik LAKÁSOS prostikhoz jártok! Hogy szoktatok fizetni?
A találka elején vagy a végén?
A pénzt borítékba teszitek és úgy adjátok oda, vagy pénztárcából/zsebből veszitek ki?
#20.
Viccen kívül az sem árt, hogyha látom közben az időt, mivel szex közben teljesen másképpen telik az idő, így lehet jobban be tudom osztani…
Különben meg nem feltétlenül vinnék… Ha tényleg ennyire veszélyes prostikhoz járni, ahogy azt itt egyesek felvázolták, akkor nem vinnék.
Viszont amúgy meg az outfit része…
Nem külön a prostihoz venném fel, hanem van jelenleg 6 karórám, ebből 3-mar rendszeresen hordok, mindenhova, a szettől függ hogy melyiket.
Igenis bejön a csajoknak…
Egyszer rajtam volt az egyik miközben dugtam egy csajt, és megkérdezte hogy az amúgy mennyibe került.
Amikor mondtam neki az 6 számjegyű árát, akkor meglepődött hogy milyen drága.
Következő alkalommal direkt a legdrágább órámat vettem fel (amit egyébként nem is magamnak vettem, de ez ebből a szempontból mindegy), számítottam rá, hogy ennek is megfogja kérdezni az árát…
Amikor elmondtam neki a 8 számjegyű árát, utána rögtön olyan nedves lett amit még soha nem tapasztaltam.
El lehetne emiatt ítélni, de ha belegondolunk, sok férfi cipőkre vagy bőrcuccokra izgul…
Szóval szerintem nincs ezzel semmi gond.
A másik meg hogy Ő abban a szituációban nem is az órára izgult fel, meg az árára, mivel hogy nem egy prosti volt, sosem fizettem neki, hanem a tényre hogy én egy “sikeres” férfi vagyok…
Hiába, hogy a legdrágább óra amit magamnak vettem az egy 670,000 forintos Seiko volt.
Ami meg ott volt rajtam azt a nagybátyámtól kaptam… :D
Amúgy nem vagyok kifejezetten felszínes ember, de sok előnyöm származott már abból, hogy annak mutattam magam.
Egy ilyen csajt, az én külsőmmel egy farmerben és hipófoltos pólóban soha nem kaptam volna meg…
Persze prostihoz lehet, hogy felesleges puccba vágni magam…
Ha úgy is fizetek.
#23. Priviben sem adod meg? Nekem sem? :)
Biztos tud valamit…
Ha kedveled, gondolj arra hogy neki az az érdeke, ha “reklámozod” :D
ja 8 ev alatt 2 milla az telleg bakfitty
az havi 1 alkalom kb 8*12*20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!