Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak akik LAKÁSOS prostikho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik LAKÁSOS prostikhoz jártok! Hogy szoktatok fizetni?

Figyelt kérdés

A találka elején vagy a végén?

A pénzt borítékba teszitek és úgy adjátok oda, vagy pénztárcából/zsebből veszitek ki?

2022. jan. 27. 16:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

De gondolom, hogyha az első 1-2 alkalommal nem lopta ki a kezemből a pénztárcát, akkor már utána sem fogja… Vagy Ti nem jártok vissza többször ugyanoda?

Én speciel simán vállalnám a kockázatot, hogy pénztárcából fizetek, mert ha elveszi a kezemből (???), vagy előjön egy strici, úgyis feljelentem.

Meg ennyi erővel akkor is megpróbálhatnak kirabolni, hogyha nincs nálam a tárcám, de a végeredmény ugyanaz, mert feljelentem.

#10. És a fürdést azt visszajárósoknál is mindig elvárják?

Mert értem, hogy fürödjön le a vendég, stb.

De ha jól tudom, magának a prostinak bemondásra el kell hinni hogy Ő most fürdött.

Pedig, hogyha nem egy lezüllöttebb szakmunkás a vendég, akkor szerintem nagyobb az esély arra, hogy a vendég kevesebb lefürdésre adó okot csinált, mint maga a prosti…

Persze ismétlem, én szó nélkül lefürdenék.

De ennyi erővel az is az én “igénytelenségemet” sugározza, hogyha nem szólok a prostinak hogy Ő is fürödjön le, különben elmegyek.

2022. jan. 27. 23:09
 12/26 anonim ***** válasza:
34%
Ja es meg vmi normalisabb helyeken utolag van fizetes. Mert normalis lanyoknak normalis vendegkore van ahol van bizalom.
2022. jan. 27. 23:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

11, Én inkább nem kockáztatok. Ilyen helyeken az a szó, hogy "bizalom" ilyen nincs, mindegy mennyiszer voltál nála és mennyire "luxus" prosti.

Hidd el, simán el tudják tüntetni a cuccaidat úgy, hogy csak utólag veszed észre.

Szex után nem fogod átszámolni a pénztárcádat fillére pontosan úgy sem.

2022. jan. 28. 08:46
 14/26 anonim ***** válasza:
37%
#13 En mindig fillerre tudom h mennyi della van a tarcamban...
2022. jan. 28. 09:58
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
#8: 7-es válaszoló vagyok. Csak úgy röpke nyolc éve járok havi kétszer ugyanahhoz a lányhoz. Mindig viszek pénztárcát, amiben annyi van, hogy még egy plusz fél órát ki tudjak fizetni, ha esetleg tovább szeretnék maradni. "Van még hova fejlődnöd." Engem te ismeretlenül ne oktass ki.
2022. jan. 28. 11:02
 16/26 A kérdező kommentje:

Az szomorú, hogyha nincs bizalom egyáltalán…

Nekem az lett volna pedig a célon, hogy találják egy jót akihez visszajárhatok és haveri kapcsolatot alakítsak ki vele (full komolyan).

2022. jan. 28. 14:43
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, az szép :D

2-4 milliót otthagytál már nála :)

Megkérdezhetem ki az? Érdekelne ki az aki ennyire jó...

2022. jan. 28. 14:50
 18/26 anonim ***** válasza:
60%

15, Én soha nem megyek ugyanahhoz sokszor (max párszor). Ha mindig ugyanazt a csajt szeretném dugni akkor szerzek egy barátnőt. Mi abban az izgalmas?

Nyilván ha ismered évek óta más a helyzet, akkor nem kell pénztárcát dugdosni.

2022. jan. 28. 15:23
 19/26 A kérdező kommentje:

De akkor tényleg ajánlott még mondjuk a drágább karórát is a kocsiban hagyni?

Mert egy átlagos felszínesebb (nem prosti) csajjal már jártam úgy, hogy arra izgult fel…

2022. jan. 28. 15:26
 20/26 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk orat nemtom minek viszel a prostihoz. Nezni akarod kozben az idot?
2022. jan. 28. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!