Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik LAKÁSOS prostikhoz jártok! Hogy szoktatok fizetni?
A találka elején vagy a végén?
A pénzt borítékba teszitek és úgy adjátok oda, vagy pénztárcából/zsebből veszitek ki?
De gondolom, hogyha az első 1-2 alkalommal nem lopta ki a kezemből a pénztárcát, akkor már utána sem fogja… Vagy Ti nem jártok vissza többször ugyanoda?
Én speciel simán vállalnám a kockázatot, hogy pénztárcából fizetek, mert ha elveszi a kezemből (???), vagy előjön egy strici, úgyis feljelentem.
Meg ennyi erővel akkor is megpróbálhatnak kirabolni, hogyha nincs nálam a tárcám, de a végeredmény ugyanaz, mert feljelentem.
#10. És a fürdést azt visszajárósoknál is mindig elvárják?
Mert értem, hogy fürödjön le a vendég, stb.
De ha jól tudom, magának a prostinak bemondásra el kell hinni hogy Ő most fürdött.
Pedig, hogyha nem egy lezüllöttebb szakmunkás a vendég, akkor szerintem nagyobb az esély arra, hogy a vendég kevesebb lefürdésre adó okot csinált, mint maga a prosti…
Persze ismétlem, én szó nélkül lefürdenék.
De ennyi erővel az is az én “igénytelenségemet” sugározza, hogyha nem szólok a prostinak hogy Ő is fürödjön le, különben elmegyek.
11, Én inkább nem kockáztatok. Ilyen helyeken az a szó, hogy "bizalom" ilyen nincs, mindegy mennyiszer voltál nála és mennyire "luxus" prosti.
Hidd el, simán el tudják tüntetni a cuccaidat úgy, hogy csak utólag veszed észre.
Szex után nem fogod átszámolni a pénztárcádat fillére pontosan úgy sem.
Az szomorú, hogyha nincs bizalom egyáltalán…
Nekem az lett volna pedig a célon, hogy találják egy jót akihez visszajárhatok és haveri kapcsolatot alakítsak ki vele (full komolyan).
15-ös, az szép :D
2-4 milliót otthagytál már nála :)
Megkérdezhetem ki az? Érdekelne ki az aki ennyire jó...
15, Én soha nem megyek ugyanahhoz sokszor (max párszor). Ha mindig ugyanazt a csajt szeretném dugni akkor szerzek egy barátnőt. Mi abban az izgalmas?
Nyilván ha ismered évek óta más a helyzet, akkor nem kell pénztárcát dugdosni.
De akkor tényleg ajánlott még mondjuk a drágább karórát is a kocsiban hagyni?
Mert egy átlagos felszínesebb (nem prosti) csajjal már jártam úgy, hogy arra izgult fel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!