Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik LAKÁSOS prostikhoz jártok! Hogy szoktatok fizetni?
Figyelt kérdés
A találka elején vagy a végén?
A pénzt borítékba teszitek és úgy adjátok oda, vagy pénztárcából/zsebből veszitek ki?
2022. jan. 27. 16:13
1/26 anonim válasza:
Elején (addig vissza sem köszönnek:-). Zsebböl elövéve, kezébe v. valami vizszintes helyre letéve. (Az ismerösebbnél szoktam néha a bugyiba, vagy puncihoz.)
2/26 anonim válasza:
Pénztárcából veszem elő, és természetesen előre fizetek. Bár volt már olyan, hogy a végén adtam még plusz pénzt ha nagyon tetszett amit nyújtott.
3/26 anonim válasza:
Zsebből. Ha előre kéri, előre, amúgy utána. Ez kb. fele-fele.
4/26 anonim válasza:
En kartyaval szoktam fizetni, vagy bitcoinnal. Utobbi eseten az akcio elejen inditom a tranzakciot, es mire vege a dugasnak a coinok is aternek.
6/26 anonim válasza:
Rögtön miután beléptem és megbeszéltük a részleteket.
7/26 anonim válasza:
Tali elején kiveszem a pénzt a tárcámból, és a kezébe adom. Nem értem, mi értelme a borítékozásnak, úgyis kiveszi és átszámolja.
8/26 anonim válasza:
Borítékban még soha nem adtam.
7, Alap szabály, hogy pénztárcát nem viszünk, csak is előre kiszámolva annyit amennyit megbeszéltetek. Van még hova fejlődnöd.
9/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#8. És ez miért van, kifejtenéd?
2022. jan. 27. 22:45
10/26 anonim válasza:
#9 Gondolom #8-nak rossz tapasztalatai vannak atveros, lehuzos, lopos k***akkal. Amugy rendes masszazsszalonokban az ilyesmi elo sem fordul.
Meg egy hasznos tanacs: ha elmesz egy lakasoshoz. Es nem azzal kezdi h a kezedbe nyom 1 torolkozot hogy mehetsz furdeni, hanem megkerdezi h akarsz-e furdeni, akkor a legjobb ha azonnal kifordulsz a helyrol.
Ez mindent elarul a lany es a hely szinvonalarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!