Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek számít, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek számít, hogy szűz e a párotok?

Figyelt kérdés
Persze, gondolom nem az alapján választotok, hogy melyik csajt hányszor vágták gerincre, de ha mondjuk egy jól működő párkapcsolbab kiderül, hogy a lány szűz, akkor örülök neki, vagy inkább nem, esetleg nem is számít nektet?
2022. jan. 27. 11:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
4 szerintem a te eseted eléggé egyedi. És megsúgom, a felmérések szerint a magyar átlag péniszméret 13,5 centiméter, úgy hat a 17 szerintem nem hogy nem kicsut, egész nagynak számít.
2022. jan. 28. 07:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Mivel még én is szűz vagyok ezért elsőnek egy szűz lánnyal akarom elveszíteni ha lehetséges, de nem az alapján keresek magamnak párt.
2022. febr. 6. 01:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, 25 éves és szűz. 22 évesen voltam utoljára olyan helyzetben (még a Covid előtt), hogy valaki szeretett volna lefeküdni velem, de az a srác egyértelműen nem tartotta értéknek a szűzességem, azt mondta, az első randin már lennie kellene valaminek (mert amúgy már 2 éve barátok voltunk), és elég sok perverz fantáziát megosztottunk egymással mint barátok. Nekem sosem volt ciki a szexről, mint témáról beszélni, de arról sosem volt szó, hogy én neki ilyesmiket simán megtennék vagy bármi. :D Gondolok most olyasmire, mint BDSM (azt akarta, hogy egy nője végre domina legyen), elvárta volna az anált, meg csomót magyarázta mennyire szereti az orált és a prosztatamasszázst és hogy az exe zseniális volt ebben, állat módjára csinálták mindig.

Lehet velem van a baj, de én, mint szűz nő nem tudom hogyan viszonyulnék a gátlástalan, állatias szexhez. Az elején biztos könnyebben nyitnék, ha inkább a kötődést, a kapcsolat elmélyítését szolgálná a szex, nem pedig azt, hogy az én dolgom kielégíteni a férfit. Persze, ezt meg kell tanulni, de egy szűz nő valóban tapasztalatlan, én úgy véltem, ő nem tudna mit kezdeni velem, mert az ő vágyaihoz már kellett volna egy megfelelő rutin, amivel én nem rendelkezem.

Én sem egy állat, sem pedig domina nem vagyok. Egyszer biztos élvezném, ha úgy hozná az élet, de bennem komoly szorongást okozott, hogy ez a férfi mindezt elvárta volna már tőlem is, rögtön az elejétől.

Úgyhogy az ilyen hozzáállás csak még gátlásosabbá tett, mint a szerelemben nem túl sikeres nőt. :(

Szeretném ha valaki szeretne és nem csak szexuális eszköznek tekintene. Remélem ennél többet érdemlek.

2022. febr. 7. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!