Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "ruined orgasm" mennyire számít extrém fétisnek? Lányok, ha a párotok ilyenre kérne, megtennétek neki? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A ruined orgasm vagyis elrontott orgazmusnak azt hívják, mikor utolsó pillanatban teljesen abbahagyod az izgatást. A magömlés megtörténik de nem lesz orgazmus, helyette egy kellemetlen frusztráló érzés. Valaki viszont pont erre a kellemetlen érzésre vágyik... mit szólnátok hozzá ha a barátotok erre kérne?2021. máj. 12. 19:52
1/7 anonim válasza:
Én benne lennék, szívesen csinálnám a páromnak, ha erre vágyna. Mondjuk nem minden egyes alkalommal, mert szeretném, ha azért el is élvezne rendszeresen. :)
3/7 anonim válasza:
Nem extrém, mert egészségre nem ártalmas, jogszabály nem tiltja, de szerintem teljesen értelmetlen. Ha már élvez az ember akkor élvezzen rendesen, de ha te ezt keresed a te dolgod. A PÁRJUK akit szeretnek, akivel együtt vannak ezt kérné akkor a nők egy része lehet megcsinálná. Viszont úgy egyik nőnek sem leszel a párja ha egyből a szexuális szokások taglalásával kezdesz.
4/7 anonim válasza:
Engem izgat, hogy akkor csak folyik a sperma. De csak filmben láttam.
6/7 anonim válasza:
Miért?:D
Neked nincsen és irigy vagy?
7/7 anonim válasza:
Egy baromság szerintem a ruined orgasm, nem pedig fétis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!