Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az extrém kövér,+ 160 kg-os nők mennyire igényelik a szexet?
Figyelt kérdés
A súlyuk miatt nehezebben megy nekik? Mennyire akadály a hatalmas test?2021. máj. 8. 13:59
1/8 anonim válasza:
Ha van partner akkor úgy ahogy más. Szerintem.
2/8 anonim válasza:
Hát a fiatalabbak biztos. AKivel én voltam, az 160 kg alatt van, de mivel elég alacsony, így igencsak látványosan nagydarab, nehezen bírja magát. Nem bír mozogni, meg csinálni semmit szexben, de cserében, ha megdugtam, nagyon hálás volt mindig, jól szopott, ciciszex, stb. Meg nem nyavajgott sosem semmiért.
4/8 anonim válasza:
3-as
Én sem gondoltam volna előtte, hogy egyáltalán tetszedhet nekem egy kövér nő. Igazából így sikerült, hogy összejöttünk, és a szex bizony jó volt. Inkább az zavart, hogy ott vannak a társadalmi elvárások, hogy ki mit fog szólni, hogy ennyire túlsúlyos csajom van, meg a másik, ami engem is nagyon zavart, hogy konkrétan egy rövid sétára sem lehetett vele menni, se kirándulás, semmi, mert nem bírt.
5/8 A kérdező kommentje:
Én is irigylem.A legtöbb férfi azt szereti,ha a nő mozgékony az ágyban. Én azt,ha nem igazán tud mozogni,hagyja magát. Hála istennek volt már extrém kövér partnerem,őt is segíteni kellett a mozgásban.
2021. máj. 8. 14:18
6/8 A kérdező kommentje:
A társadalmi elvárások csak eleinte zavaró. Egyik volt kedvesem 110 kg-mal volt nehezebb nálam. Mindenki megnézett az utcán bennünket,de egy idő után megszoktam. A beszólásokat is.Sétálni mi is lassan tudtunk,mivel majdnem 200 kg volt,de engem nem zavart. Sok mindenben segíteni kellett,de szívesen,örömmel tettem.
2021. máj. 8. 14:42
7/8 anonim válasza:
ezeknél az a jó hogy bárhol tudsz hajtogatni magadnak pinát!
8/8 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy a testsúlynak semmi köze ahhoz, hogy ki mennyire kívánja a szexszet.Általában pont annyira, mint mások. A szeretkezésben sem mások.Nehezebb e velük szeretkezni? általában igen,de gondolom aki volt testesebb nővel percek alatt megtalálta a legkönnyebben elérhető pózt.Sokan azt hiszik, hogy aki kövér az tehetetlenebb, ez messze nem igaz! Az sem,hogy tágabbak,sőt! Az orális a szexben meg,egyenesen utolérhetetlenek. Csak jó élményeim voltak velük.A környezetben ki mit gondol? az sosem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!