Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban mennyi idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban mennyi idő után hoznátok fel nagyon extrém vágyakat?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy utána emiatt megromoljon a viszonyunk, ha esetleg ő nem vevő ilyesmikre. Konkrétan, amikről fantáziálok és ki szeretném próbálni: puncimba élvezés után nyalja ki belőlem a spermáját, verje bele a spermáját egy tálba és azt is beletenni a reggeli rántottába, pisilje le a cicijeimet, felcsatolhatóssal megrakjam a fenekét, legerősebb menstruációs napomon is nyaljon ki.

2021. máj. 7. 09:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Seggbe nem dughatnál de a többi beleférne. :D

Azért ne ezzel indíts, ha már össze vagytok valamennyire csiszolódva, lehet felhozni 1-1 dolgot, és akkor már ő is mondja el a perverzebb vágyait.

28F

2021. máj. 7. 09:35
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Én úgy vagyok vele, hogy jobb az elején kezdeni, megbeszéljük egymással, hogy mire vágyunk és tudunk rá gyúrni. Eleinte könnyebb erről beszélni, mert még teljesen elfogadóak vagyunk egymással és ott van mellette az újdonság megismerése is.

Szóval friss kapcsolatnál ez biztos jobban működik az esetek többségében, de ha tutira biztos vagy a párodban, hogy neki te vagy a NŐ akkor, még évek múlva is.

2021. máj. 7. 09:40
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Néhány hónap.

Ha túl sokáig (évek) hallgatsz erről, a másiknak hatalmas pofon lesz ezekkel szembesülni.

Ha túl hamar hozod fel, egy perverznek fogsz tűnni :)

2021. máj. 7. 09:41
 4/11 A kérdező kommentje:
1,5 hónapja vagyunk együtt, még viszonylag friss kapcsolatról van szó, nem akarom semelyik vágyammal elriasztani. Természetesen cserébe neki is lehetnek óhajai.
2021. máj. 7. 09:42
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Jó csaj lehetsz! :D
2021. máj. 7. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

2-es vagyok, a 3-as által mondott miatt is mondom. én is próbálkoztam a kivárással, de óriási arcra esés, évek múlva mikor már azt hiszitek egymásról, hogy ismered és kiderül, hogy nem is azt az énjét ismered, amilyenben igazán jól érzi magát az illető.

Ha viszonzol hasonló vágyakat az mindenképpen előnyös, lehet neki is vannak hasonló gondolatai. Azt pedig hagyd, hogy perverznek gondolna. Mindenki az csak valaki nem mer beszélni róla.

2021. máj. 7. 09:48
 7/11 mikeXxX ***** válasza:
72%
Miért nem faggatod ki te a másik felet a legtitkosabb vágyairól? Lehet lenne pár dolog amiben simán benne lenne aztán elmondod neki miket próbálná ki te is.
2021. máj. 7. 10:01
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Ezek közül szerintem nálam mindegyik kizárt XD
2021. máj. 7. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Fokozatosan egyesével próbáld bevezetni, nem kell sokat várni, pár szex után szerintem már rátérhetsz. A rántota tűnik a legszínpdaiasabbnak, te egyél belőle, majd kínáld meg vele és meglátod, hogy reagál a sült g*cire :D ha elutasítja valószínűleg a nyerset is el fogja a puncidból ... ha nem utasítja, akkor legközelebb próbálkozhatsz a beléd élvezés utáni kinyalatással és így tovább ;)
2021. máj. 7. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Számomra pl. a menstruácios punci kinyalása akár az elsö randin is nyerö lenne, akár jutalomképpen. A végbelem meg mindig tabu lenne. Akkor meg honnan tudjam, hogy a barátod milyen?
2021. máj. 7. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!