Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban mennyi idő után hoznátok fel nagyon extrém vágyakat?
Seggbe nem dughatnál de a többi beleférne. :D
Azért ne ezzel indíts, ha már össze vagytok valamennyire csiszolódva, lehet felhozni 1-1 dolgot, és akkor már ő is mondja el a perverzebb vágyait.
28F
Én úgy vagyok vele, hogy jobb az elején kezdeni, megbeszéljük egymással, hogy mire vágyunk és tudunk rá gyúrni. Eleinte könnyebb erről beszélni, mert még teljesen elfogadóak vagyunk egymással és ott van mellette az újdonság megismerése is.
Szóval friss kapcsolatnál ez biztos jobban működik az esetek többségében, de ha tutira biztos vagy a párodban, hogy neki te vagy a NŐ akkor, még évek múlva is.
Néhány hónap.
Ha túl sokáig (évek) hallgatsz erről, a másiknak hatalmas pofon lesz ezekkel szembesülni.
Ha túl hamar hozod fel, egy perverznek fogsz tűnni :)
2-es vagyok, a 3-as által mondott miatt is mondom. én is próbálkoztam a kivárással, de óriási arcra esés, évek múlva mikor már azt hiszitek egymásról, hogy ismered és kiderül, hogy nem is azt az énjét ismered, amilyenben igazán jól érzi magát az illető.
Ha viszonzol hasonló vágyakat az mindenképpen előnyös, lehet neki is vannak hasonló gondolatai. Azt pedig hagyd, hogy perverznek gondolna. Mindenki az csak valaki nem mer beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!