Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés

Néha anyámról erotikus álmaim vannak. Ezután meg napközben vonzónak is találom. Ez elmúlik kb 1-2 nap alatt ha nem álmodom vele újra. Érzelmileg ekkor is az anyámnak làtom csak a teste vonz. Valaki tapasztalt màr ilyet? Mit tegyek? Van barátnőm is, szóval kiegyensúlyozott a szexuális és érzelmi èletem.

F/19

2020. ápr. 10. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Az én muterom a '80-as években egy igazi álomnő volt, fater mutatott olyan képeket róla, hogy szét is vetett az irigység. Ma már nem ilyen, és nekem nincsenek erotikus álmaim róla, de nem ítélem el azt, aki így tekint az anyjára. Mond meg neki, hogy vonzónak találod. Viccen kívül.
2020. ápr. 10. 13:13
 2/5 Lacc80 ***** válasza:
100%

Ezek szerin elmúlik.

Kicsit félreteszed magadban és addig eltereled a gondolataidat.

2020. ápr. 10. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne problémázz fölötte, korodból adódik. Elmúlik, ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
2020. ápr. 10. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül a problémáddal...
2020. ápr. 12. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Elmúlik. Ha olyan a viszonyotok mond el neki.
2020. ápr. 15. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!