Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szexualis kapcsolatotok extrém súlyú férfival? Mik a tapasztalatok?
5 pozok terén sem és nem volt gond a pocak mérettel sem?
Én kicsit tartok most ettől
Volt. Majdnem 2 méter magas volt és 160 kg. De egyenletesen eloszlott rajta, olyan volt, mint egy hegy. Szóval nem az a fajta, akinek nagyrészt a hasán van háj és rálóg a farkára. Igazából jó volt vele a szex, mert iszonyat odaadó volt. De tény, hogy miután elmúlt a lila köd, a felizgulás egyre nehezebben ment.
(Sosem buktam a kövér pasikra. Mikor összeismerkedtünk, baromira tetszett a személyisége, de úgy voltam vele, hogy ilyen alkattal nekem nem fog menni. Aztán valahogy csak ment. És végül is nem is volt rossz, mondom, de aztán x év után megint nagyon zavarni kezdett...)
5. Vagyok... Egyáltalán nem, igaz, nem volt hatalmas nagy hasa, mert azért viszonylag "arányosan" volt elhízva (betegség miatt)
Mindket semmiben sem gátolt meg, nem volt semmilyen póz kényelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!