Hajhullás extrém stressz után 6-12 héttel. Tapasztalatok? Mikor fog elmúlni?
Kb másfél hónappal ezelőtt elkezdett hullani a hajam - fésüléskor rengeteg maradt a fésűben, hajmosáskor a kezemben maradt, ha végighúzom a kezem a hajamon legalább 10 szál tőből kijön. Hosszú derék aljáig erő hajam van amit 8 éve növesztek, szóval eléggé rosszul érint a dolog.
3 hónappal ezelőtt meghalt (minden túlzás nélkül) az egyetlen személy akit valaha szerettem. A halála előtti időszakban azt hittem vele halok meg - egész nap remegtem, hánytam (...) Miután meghalt minden fizikai tünetem elmúlt, már nincs min stresszelni, ugyanis már nem lehet mit tenni érte. Azt olvastam több helyen is, hogy hajhullás jelentkezhet 6-12 héttel azután, hogy valaki egy nagyon stresszes időszakon átesik. Biztos vagyok benne, hogy amiatt a nehéz időszak miatt hullik most a hajam.
Meddig fog tartani? Már attól félek, hogy az összes kihullik (nem alaptalan a félelem :( furcsa erzés van a fejbőrömön állandóan. Mintha nem az enyém lenne a hajam)
19 vagyok, nem iszok, 12 évesen cigiztem először és utoljára, viszont ... :/ nagy koffein mennyiséget fogyasztok minden nap (kávé, energiaitalok).
Persze, más is állhat a háttérben, de én stresszre tippelek mint kiváltó ok.
DM ben 1000 forint korul van a Haar Vital Komplex 60 db-os. Nagyon sokat segit :) en 2dobozzal szedtem be es teljesen helyrehozta a hajam :)
Kitartast! Kimeld magad. Inkabb 1-2 kavet igyal mint sok Eitalt.
köszi a válaszokat!
sajnos már nagyon meglátszik az, hogy hullik a hajam. Olyan kevés maradt, nem tudom úgy elhelyezni, hogy normálisan nézzen ki. Remélem nem túl nagy a baj és valami DM-es vitamin helyrehozza idővel.
Nagyon "fáj" így elveszíteni a hajam, bár tuudom, hogy vannak fontosabb dolgok az életben mint a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!