Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek számít, hogy szűz e a párotok?
Elve nem egy jól működő kapcsolatban derülne ki, mert nálam egy jól működő kapcsolat része a szex is. Szóval fura lenne, ha szexelünk és közben kiderül, hogy szűz... :D
Amúgy hátrány lenne. Szűz lányra komoly kapcsolatot nem lehet építeni és általában az első partnert tanítgatja, építgeti a lányt, lebontja a szorongásait. Aztán, az utána lévő pasik meg kiélvezik.
30 vagyok, nem lenne kedvem senkit sem tanítgatni már.
Én szűzzel soha többé nem akarok semilyen kapcsolatot. Sem szexkapcsolatot, sem párkapcsolatot, sem egyejszakast, sem baráti, haveri kapcsolatot, ha tudnám, akkor a rokoni kapcsolatokat is mellőzném.
Egy szűz lány alázott meg életemben először és utoljára. Nagyon komoly, mély érzelmeket taplaltunk egymás iránt, jártunk, randiztunk több hónapig, nagyon sok érzelmet szabaditittam fel magamban érte, ő is értem.
A szüzességunk elvesztése után, mert mindketten szüzek voltunk utaztam haza, másnap reggel az várt a messengeren, "ne gyere többé, kicsi a farkad" letilltott. Ez nagyon mély nyomot hagyott bennem...és nem most történt, jó 10 éve. A farkam 17 centi, azóta akárhány kapcsolatom volt mind a kis méretem miatt ment tönkre, hiába mondják, hogy jó ez a méret, olyan masszív gyökeret vert belém ez, hogy kiirthatatlan lett bennem ez, bármelyik kapcsolatomat nézem többet foglalkoztam a volt barátnőimnek a volt pasijuk farkával mint magával a csajjal. Tudtam mekkorák, eresek, színük, hőmérsékletük....sőt, volt, hogy nem hittem el amiket mondtak így kiadtam magam lánynak facen és rairtam a pasikra, hogy küldjenek képet a farkukrol...áh....
A lényeg, hogy nagyon vigyázzatok a szűz lányokkal, alapból hosszútávú kapcsolatot nem is lehet velük kialakítani mert ott van mindig náluk az, hogy milyen más pasival, milyen az érzelem más pasival, mennyivel többet tudna adni, vajon mivel tudna többet stb...
Egyfelől mindenképpen simogatja a férfi egóját, másfelől önmagában is jelenthet valami nagyon erős bizalmat.
Amit az előttem levők leírtak (kifejtve), azok szerintem sokkal inkább emberi, mint szexuális problémák.
Nem számít.Másnap már nem vagy az életed végéig.
Egyszervoltholnemvolt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!