Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti hogy éltétek meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés

Személyes történetre lennék kíváncsi arról, hogy ki hogyan élte meg ahogy a férje/pasija/szeretője elhízott az évek során. Változott bennetek a vonzalom felé? Érdekelt egyáltalán, hogy kinézetre hogy néz ki a párotok? Aggódtatok, amikor hízásnak a jeleit, vagy egészségügyi következményeit láttátok előre, vagy már orvosi jelentésen?

Hosszabb válaszaitokat előre is köszönöm.

2022. jan. 26. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

Nem igazán érdekelt, mert ha szeretek valakit és vonzódok hozzá, akkor husibb állapotban is ugyanúgy vonzani fog. Csak a férfiak rohadt felszínesek, a nők kis részének megy el a kedve ilyen esetekben a szextől. A normális emberek nem a külső miatt kívánják a párjukat, csak mondom.

Az is igaz, hogy nekem nem volt olyan, hogy a párom/partnerem 50 kilókat hízott volna. 10-20, talán még 30kg is belefér, bár 30 már egészségügyileg is sok általában. Inkább az szokott lenni a baj, hogy ha valaki elhízik, nehezebb lesz neki minden, árnyéka lesz önmagának, elveszti az önbizalmát stb. Ez gond. Meg ha valami betegség is előjön. Nyilván ilyenkor az ember próbál segíteni, hogy valahogy leadja a plusz kilókat. De ennek nincs köze a vonzalomhoz. Aggodalom volt részemről is már, mert olyam betegsége volt a páromnak, amin a túlsúly rontott. De ez mint mondtam, teljesen más, mintha valakit a hízás miatt nem kívánnék már. Akire ez ilyen hatással van, az nem is szereti a párját és soha nem is volt jó az a kapcsolat.

2022. jan. 26. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

Szégyellje magát az a pasi aki a szerelméért nem fogy le! Pasiként írom.

Vékony voltam. Volt csajom. Szakítottunk és brutálisan meghíztam. De nagyon. Évekig nem volt nőm, de még szex se. Lefogytam TELJESEN! És most már rendszeresen szexelek. Szóval pasik ne hagyjátok el magatokat!

Ugyan ez vonatkozik a nőkre is. Mert ők is nagyon híznak!

Sok sikert mindenkinek!

2022. jan. 26. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
#2: Ja mert szerinted az normális, hogy nem volt hajlandó senki veled lenni, csak mert híztál? Én úgy vagyok ezzel, hogy persze nekem is megvan az az alak, amit megfelelőnek tartok magamon és ahogy vonzónak érzem magam, DE akinek nem kellek plusz kilókkal, az ne akarjon velem lenni akkor se, mikor bomba csaj vagyok. Egyszerűen nem érdemel meg. Az ilyen nagyon szánalmas és sajnos tapasztaltam is, hogy sok van belőlük..
2022. jan. 26. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Jól.

Szeretem a husi-maci pasikat. Kifejezetten tetszett az a 20 kg amit felszedett a 4 év alatt.

2022. jan. 26. 20:19
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
6 éve vagyunk együtt, 20 kilóval több, mint amikor megismertem. Engem nem zavar egyáltalán, ugyanolyan jól elvagyunk egymással minden téren, mint előtte,sőt nem is igazán látom másmilyennek. De egyébként is szerintem vannak sokkal fontosabb dolgok a látványnál. Engem önmagában az, hogy a párom valamilyen módon "megcsúnyul" nem tudna kiábrándítani.
2022. jan. 26. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem az utolsó néhány kilója már bevallom, zavar nagyon. Ezzel a súllyal már sokszor mozgás sem kell, hogy nagyon szuszogva vegye a levegőt. A hasa ebben a méretben már átesett a túlzottan nagy kategóriába. Meg eredetileg sincs túl nagy intim mérete, most még kisebb. És a hasa miatt meg még kevésbé is férünk egymáshoz.
2022. jan. 26. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Férjemmel 8 éve vagyunk együtt. Soha nem volt egy vékony srác, de mikor összejöttünk, rendszerint sportololt még, erős, izmos-macis volt. Aztán a sportot munka miatt abbahagyta, a kajálast nem. Az évek alatt nagyon elhízott. Neki főleg hasra megy, olyan, mint valami terhes nő.

Engem alapvetően nem zavar. Nyilván látom, hogy nem esztétikus, de szeretem őt, elhízástól függetlenül vonzódom hozzá. Viszont az idegesít, mikor ő nyafog a súlya miatt, de közben semmit nem tesz. Én is híztam mióta együtt vagyunk, de a különbség, hogy én előtte csontváz voltam, most átlag vagyok. És próbálok is tenni az elhízás ellen, diétàzom, mozgok. Ő meg csak panaszkodik és közben tömi a nasit. Szóval felőlem legyen kövér, csak akkor ne panaszkodjon.

Az egészségégét is kicsit féltem amúgy, de nem tudok vele mit csinálni, ő tudna csak változtatni. Én így is szexinek látom, de jobb lenne normál súllyal.

2022. jan. 26. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

Volt ilyen kapcsolatom. 2-3 éve voltunk együtt amikor olyan 15-20 kilót felszedett.

Engem zavart, főleg ha strandra mentünk vagy hasonló, kellemetlen volt vele mutatkoznom, mert én mindig nagyon ügyeltem a sulyomra és rendszeresen sportolok, nem engedem meg magamnak hogy elhúzzak. Az, hogy valaki belekényelmesedik a kapcsolatba mert "kifogott halat nem ettünk", szerintem baromi gáz a másikra nézve.

2022. jan. 26. 22:03
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Az emberek különbözőek, itt is jól látszik. Szerintem aki alapvetően elvárja magától, az valamennyire a másiknál is értékelni fogja, nyilván. Ami viszont nyilvánvaló, hogy amit első írt, vagyis "Csak a férfiak rohadt felszínesek, a nők kis részének megy el a kedve ilyen esetekben a szextől." ez nem értelmes, objektív vélemény, hanem egy szánalmas sértett nőstény hisztizése, amit teljesen fölösleges racionálisan értelmezni. Az ilyen megnyilvánulások könnyen lebuktatják hogy ki az aki gondolkodik, vagy csak arra használja a kommentelést hogy a bizonyítványát magyarázza.
2022. jan. 26. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:
26%

Ez mind kamu. Emberek, ti nem csak hazudtok magatoknak és a párotoknak, ez konkrétan ártalmas.

Azt hazudni bárkinek, hogy én így is szeretlek, hogy felszedtél plusz 20-30-40-50 kilót, nem csak ostobaság (mert kivéve, ha nagyon vékony volt előtte, és esetleg rá is fért az a plusz 10-20 kg), mert ha az ember beleszeret valakibe, és utána változik egy amorf dagivá, az kizárt, hogy úgy is tetszen, hanem veszélyes, mert ha nem veszed rá, hogy visszafogyjon, konkrétan belehalhat.

A túlsúly és annak következményei nagyon veszélyesek. Magyarországon a vezető halálozási okok messze a szív- és érrendszeri betegségek. Ezek kiváltó oka jelents többségben a túlsúly. Nem beszélve a cukorbetegség kialakulásáról, amire a túlsúlyos embereknek 90%-kal nagyobb esélyük van. Aztán jön a megvakulás, végtag amputálás és halál...

Baromira szeretheti valaki a párját, ha engedi neki, hogy 30-40-50 kg túlsúllyal éljen, "mert én így is szeretlek".

Bullshit.

2022. jan. 27. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!