Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, Ti hogy éltétek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Ti hogy éltétek meg az első kényszer franciát?

Figyelt kérdés

Izgatott titeket? Vagy nagyon rossz volt? Vagy a pasi aki csinálta nektek nem akart leállni a kérésetekre sem és inkább hagytátok?

Vagy már az elején abba hagytátok mert derogált? Vagy imádjátok a kényszer franciát?

És hány évesek voltatok amikor az azső kényszer francia meg törtnén?

Akár a sztori is érdekel, hogy volt az egész.

2022. jan. 19. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Én sub vagyok igy izgat és nem zavart, szívesen csinálom.
2022. jan. 19. 12:47
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Kényszer?

Ez már rég rossz...

2022. jan. 19. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Olyankor ütni kell, vagy harapni!
2022. jan. 19. 12:54
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon szeretem, amikor a párom irányít orál közben. Ilyenkor általában szemem is beköti és megkötöz. Szeretem, ha egy pasi keményebb és határozott ilyenkor. Kb 22 éves koromban volt az első ilyen alkalom.
2022. jan. 19. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Taknyom-nyálam egybefolyt.. De soha nem láttam még olyan gyönyört a pasim arcán. Aztán belejöttem, nem öklendezem, és izgat is, meg persze az is, hogy ő mennyire élvezi.
2022. jan. 19. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Az első 17 évesen, sub vagyok igy izgi volt :D
2022. jan. 19. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
16 evesen volt. Az elso elott megbeszeltuk hogyan fog tortenni. Sokat oklendeztem de latszott rajta mennyire elvezi hogy tovig a szamban van. Nem imadom, de szerves resze lett a szexualis eletunknek.
2022. jan. 19. 13:26
 8/11 anonim ***** válasza:
63%

Komolyan mondom, nem értem, mi alapján megy itt a pontozás? Miért lett az 5-ös (amúgy tök korrekt) válasz 0? Szerintem amúgy kb minden válasz 100% kellene hogy legyen, mégis sokszor kb ugyanazok a válaszok is teljesen eltérően vannak pontozva.

Aki lepontozta, magyarázza már el... (ha meri).

2022. jan. 19. 13:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a pontozási rendszer úgy rossz ahogy van. Ki kellene venni. Max like dislike számláló
2022. jan. 19. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Sztem azok a nők pontozták le, akiknek a kényszerfrancia derogál. Persze nem nekik szólt a kérdés. Ezért még érthetetlennebb, miért nem állnak csak tovább. Sztem az 5-s tök korrekt választ adott. Ment neki a zöld.
2022. jan. 19. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!