Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti hogyan éltétek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogyan éltétek meg a meztelenséget a nemi érés előtt és utána? (a sajátotokat ill. másokét, elsősorban férfiakét)

Figyelt kérdés

Voltatok meztelenül mások társaságában?

Voltak mások meztelenül előttetek?

2021. nov. 11. 20:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Pedofil!
2021. nov. 11. 20:38
 2/18 A kérdező kommentje:

Ebben semmi pedofília nincsen!

Alapvetően pszichológia kategória...

És felnőtt nőket kérdezek és nem tiniket!

Úgy hogy fogd vissza az arcodat!

2021. nov. 11. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon sokáig feszélyezett, de miután elmentem swingerbe, megtanultam én is lenge öltözetben lenni és megtanultam másokat is pucéran látni.

Persze most is meglepődnék és megszeppennék, ha rányitnék valakire aki meztelen:D

2021. nov. 11. 20:53
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
A családban láttuk egymást meztelenül, sosem csináltunk ebből problémát, nem volt tabu
2021. nov. 11. 20:53
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

Nemi érés előtt nem tudom mi a szarra gondolsz, kb a család pucérkodására? 10 évesek nem szoktak idegeneket pucéran látni.

Nekem anno apukám sokszor kérte, hogy menjek be hozzá a fürdőbe. Segítenem kellett neki megmosni a hátát (elég túlsúlyos volt és idősebb az átlagnál). Ma már azt gondolom, ez nem volt helyénvaló, szerintem nem egy lánygyereket kell ilyenre megkérni. Ilyenkor nyilván láttam a nemi szervét is. Mint gyerek, persze kíváncsi voltam, rápillantottam 1-2x de nem is nagyon mertem odanézni, meg aztán mindig kicsit kellemetlenül éreztem magam, hogy segítenem kell és valahogy rossz dolognak éreztem akkor is, hogy láthattam a péniszét. Ha most lenne gyerekem és az apja ilyet csinálna, biztos kiakadnék. Nem tudom, nekem nem normális az, hogy felnőtt férfi pucéran mutatkozik egy kislány előtt, mindegy hogy a szülője vagy se.

2021. nov. 11. 20:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt lehagytam, hogy természetesen ha van kisfiú tesója, akkor nem érdekel ha látja a kukiját, az más. Nem kell eltitkolni a gyerektől, hogy a fiúknak ott más van, nekem a felnőtt férfi és kislány gyerek közt nem elfogadható a dolog

2021. nov. 11. 20:59
 7/18 anonim ***** válasza:
24%
Gyerekek meztelensége az nem pszichológia, az pedofília!
2021. nov. 11. 21:07
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
Ezen akarsz csámcsogni, szégyelld magad, jelentettelek.
2021. nov. 11. 21:08
 9/18 anonim ***** válasza:
28%
Ti meg ne adjátok a perverz disznó alá a lovat.
2021. nov. 11. 21:08
 10/18 A kérdező kommentje:

7

Nem az volt a kérdés, hogy felnőttként hogyan élte meg valaki egy éretlen gyerek látványát!

Az a pedofília!!!

2021. nov. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!