Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan éltétek meg a meztelenséget a nemi érés előtt és utána? (a sajátotokat ill. másokét, elsősorban férfiakét)
Voltatok meztelenül mások társaságában?
Voltak mások meztelenül előttetek?
Ebben semmi pedofília nincsen!
Alapvetően pszichológia kategória...
És felnőtt nőket kérdezek és nem tiniket!
Úgy hogy fogd vissza az arcodat!
Nagyon sokáig feszélyezett, de miután elmentem swingerbe, megtanultam én is lenge öltözetben lenni és megtanultam másokat is pucéran látni.
Persze most is meglepődnék és megszeppennék, ha rányitnék valakire aki meztelen:D
Nemi érés előtt nem tudom mi a szarra gondolsz, kb a család pucérkodására? 10 évesek nem szoktak idegeneket pucéran látni.
Nekem anno apukám sokszor kérte, hogy menjek be hozzá a fürdőbe. Segítenem kellett neki megmosni a hátát (elég túlsúlyos volt és idősebb az átlagnál). Ma már azt gondolom, ez nem volt helyénvaló, szerintem nem egy lánygyereket kell ilyenre megkérni. Ilyenkor nyilván láttam a nemi szervét is. Mint gyerek, persze kíváncsi voltam, rápillantottam 1-2x de nem is nagyon mertem odanézni, meg aztán mindig kicsit kellemetlenül éreztem magam, hogy segítenem kell és valahogy rossz dolognak éreztem akkor is, hogy láthattam a péniszét. Ha most lenne gyerekem és az apja ilyet csinálna, biztos kiakadnék. Nem tudom, nekem nem normális az, hogy felnőtt férfi pucéran mutatkozik egy kislány előtt, mindegy hogy a szülője vagy se.
Ja azt lehagytam, hogy természetesen ha van kisfiú tesója, akkor nem érdekel ha látja a kukiját, az más. Nem kell eltitkolni a gyerektől, hogy a fiúknak ott más van, nekem a felnőtt férfi és kislány gyerek közt nem elfogadható a dolog
7
Nem az volt a kérdés, hogy felnőttként hogyan élte meg valaki egy éretlen gyerek látványát!
Az a pedofília!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!