Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szexelt már nagy pénisszel utána kevésbé fogja élvezni kisebbel?
Tapasztalatból mondom, hogy nem. Alkalmazkodunk;)
N
A vagina nem olyan, mint a tipli a falban, amibe ha pici csavart akarsz betekerni, kiesik.
A vagina tágul és szűkül.
És abszolút nem a hossz a fontos, hanem a vastagság. Egy ceruza vastagságú, ám hosszú farokkal nem mennél semmire.
Nem. Exemnek pl. nagyobb volt, de nem tudta jol hasznalni, mostani paromnak kisebb, de sokkal jobban erzem, sokkal jobban esik. Valszeg a kemia is kozrejatszik.
En pl. mikor megvan, egy hetig nincs szex, es akkor szukebb leszek. Masfel ev nem szex utani elso egyuttletem kb. felert egy masodik szuzessegelvesztessel.😃 Szoval altalaban rugalmasak vagyunk, felteszem max szules utan mas…
5.
Szokásos kamu válasz a nagyfarkú exxel, meg a mostani mikropêniszű büdös kcsggel:)
Sajnos fiúk a nagy péniszt nem lehet elfelejteni.
Ez olyan mint akinek a szájba élvezés, az anàl a leteleme és megélte már egy nővel ezt és utána olyan nője lett akinek tabu ez.
El lehet viselni, de mindig az ember eszében van.
Volt párom volt 22+ centissel is, azt mondta élvezte azzal is, velem is, nekem 15.
De titokban beleneztem a telefonjaba és a barátnőivel való beszelgeteseket is atneztem és kiderult, hogy szeret, szerelmes belém, élvezi a szexet, el is tud élvezni, jól nyalok, viszonylag jól is bírom a szexet (időben), jó a szex száma is (napi 1-6), jóképű vagyok stb. Aztán kiderult az is, hogy azért a "Nándinak nagyobb volt". Pár sorral lejjebb "jó vele a szex, de a Nándié azért más volt".
Kiderült, hogy szereti ha fáj szex közben neki, mármint azt élvezi, ha kő keményen megb$"zák. Ezt el is mondta nekem az elején, hogy szereti a durva, vad szexet. És kifejezetten élvezi amikor egy nagy farok szetfesziti és verdesi a makk a méhszáját, meg a szokásos folytatás, haj húzás stb nagyon is játszik nála. Ezt tisztáztuk az elején. Azt nem, hogy 22+ farokkal is volt és ezt akárhogy nézem, a fejemre is állhatok, verekedhet az ég a földdel, az én 15 centisem sosem fog olyan élvezetet adni neki mint a 22+.
Tehát....nagyon rossz érzés, volt is egy óriási osszeveszunk annak idején ebből amikor elmomdtam, hogy megneztem a beszelgeteseket. Jött egy nagy beszélgetés, elmondta, hogy szeret, szerelmes belém, velem akar lenni, velem is nagyon élvezi, hogy az akkor életében nem volt jele szerelmnek (bár ebben ketelkedtem) ezért inkább a testi örömökre koncentrált, mióta velem van nagyon szeret szexelni velem, hogy lelkileg is megéli velem a szexet, a szeretkezést, elmondta, hogy neki az számít, hogy nekem jó legyen, azt akarja, hogy jó legyen nekem mert szeret, ezért engedte az anált, a szajbaelvezest, ezért nyelte le, később pedig már nagyon megis szerette ezeket, szóval már azért is csinálta mert ő megszerette stb.
Éreztem, hogy nem lesz mégegy ilyen lány az életemben...
De minden nap napi téma volt ez, folyton nekialltam, hogy milyen volt a másik f$"zal, szex közben is az orra alá dörgöltem, aztán elkezdett sírni, akkor félbe maradt a szex, de ráeröltettem, hogy fejezze be szájjal legelabb nekem, aztán egyszer haza zavartan mikor nálam vendégeskedett....
Szakított végül.
Én pedig akkor éltem meg a fájdalom legmélyebb bugyrait, hogy elvesztettem egy ilyen lányt. Évekkel később döbbentem rá, hogy mit is vesztettem akkor. Mindezt egy 22+os farok miatt, akibe soha nem is volt szerelmes, aki csak egy szexkapcsolat volt, akivel már évek óta nem tartotta a kapcsolatot. Egy 22+os f$sz. Ez lett a vesztem.
Ez egy szomorú eset. Csak éppen itt senkit nem érdekel ez a monológ.🤷🏽♀️ Bocsi.
Majd lesz másik csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!