Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan éltétek meg a meztelenséget a nemi érés előtt és utána? (a sajátotokat ill. másokét, elsősorban férfiakét)
Voltatok meztelenül mások társaságában?
Voltak mások meztelenül előttetek?
"Nemi érés előtt nem tudom mi a szarra gondolsz, kb a család pucérkodására?"
például.
Nem szexről beszélgetünk, ahogyan azt egyesek szeretnék belemagyarázni...
Félre értetté(te)k többen a kérdést mivel nem arra válaszoltok.
Ezért megy a pocskondiázás...
Nálunk sem volt a családban tabu senkinek a teste, szerintem ez tök pozitív dolog. Mindig megdöbbenek mikor pl egyik facebook ismerősöm kiírta, hogy ő anyakent soha nem meztelen a lánya előtt. Szerintem szociálisan ez nem feltétlen tesz jót a gyereknek, hogy ennyire szégyenletes a meztelenség az anyja szerint. Úgy gondolom jót tesz akár a későbbi párkapcsolatokban is, hogy nem akkor látsz életedben először hús vér embert ruha nélkül.
Kamaszkorom alatt után már nyilván nem maszkalunk meztelenül, noha én nem vagyok szívbajos, anyukamek viszonylag nagy telekkel rendelkeznek és nincsenek annyira szomszédok sem, így pl simán kimegyek napozni is, de alapvetően nem rohangál senki meztelenül. :D
A sajátom nyilván nem zavart, másé sem, óvodában alsóban sokszor fürödtem barátnőmmel pl a strand zuhanyzoban stb.
Kamaszként már inkább zavart, meg bejött némi testképzavar is a képbe, de igazából tultettem magam ezeken a dolgokon és nincs bajom a testemmel se ruhába se anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!